reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Doxa... nie przestalo... mzy nadal, a ja sie fatalnie czuje... wole sie nie rozlozyc na jutro...

reklama
Cześć wszystkim!
U mnie  w Łodzi też pogoda niespecjalna , miałam iść dzisiaj z Weroniką na zakupy , ale chyba nic z tego nie wyjdzie , znów będę musiała podrzucić ją dziadkowi do pilnowania.Całe szczęście , że on lubi z nią zostawac byle nie za długo jednak. I tu sie rodzi problem taki , że nigdzie dalej się dzisiaj nie wybiorę. Mówi się trudno , poczekamy na lepszą pogodę. Wiosna już nadchodzi - jeszcze wstaniemy 30 razy i już będzie prawie kwiecień. To tak się pocieszam , a jeśli chodzi o sny to dobrze , że ich po prostu nie pamiętam rano.

Doxa jak tam Olikowe oczka zmieniły już kolor? Czy jednak będzie miał niebieskie po tatusiu?

No właśnie moje ma ciągle niebieskie i czekam co będzie z nimi dalej...
Wiecie co ale się uśmiałam jak przejrzałam pierwsze str wątku "brzuszek" płaski brzuch a tu Doxa pisze "no i co widać już?" :laugh:

Cześć dziewczyny. U nas pogoda również pod zdechłym azorkiem. Nawaliło śniegu i dalej pada. Jeszcze trochę to nas doszczętnie zasypie. I znowu zadzwonię dzisiaj do mamy, że nie przyjedziemy :(
Kami urodziłą się z brązowymi oczami a teraz chyba jej się trochę zmieniają - otoczkę oka ma ciemnoniebieską. Normalnie patrząc to ma nadal brązowe ale pod światło to zrobiły jej się zielone. I pewnie takie zostaną, bo ja mam takie właśnie brązowo-zielone. No chyba, że stałby się cud i miałaby mieć niebieskie po dziadkach ;)

Witajcie,

No faktycznie pogoda pod psem, mimo że padał śnieg a nie deszcz jak wczoraj. Jakiś taki ten dzień odpowiedni do nic-nierobienia, kocyk, książeczka... :)

Igunia na razie zmienia kolor włosów.... :laugh: i nie mogę się dopatrzeć czy rosną jasne czy ciemne ::)

...ja z kolei nie wiem co z jutrzejszym dniem...

czesc!

w kwestii watkow z oraniczonym dostepem: tak mi sie wlasnie rzucilo w oczy, ze Orzech ma status 'fanka', czyli pewnie nie ma do nich dostepu...

a efunia ma racje, brzuchy tez dobrze byloby zamknac

Magda25 no niestety wszystko wskazujena to że będą szare lub niebieskie :mad: :( :mad:  Jakoś to przeżyję ;)

Karen teraz też mnie te zdjęcia śmiaszą :laugh:  Ale wtedy wydawało mi się że mam taaaaki wielki brzuch :D

reklama
Do góry