reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Czesc dziewczynki :)

Dopiero teraz udało mi sie usiąść bo Natalka troche marudziła - zabki jej ida czy co?
Byliśmy w Arkadii i po powrocie najpierw nie chciała jesc wiec po kapaniu połozylismy ja spać. Ona nie chciała zasnac i marudziła wiec znów zrobiłam podejście z karmieniem i na szczęście się udało w dodatku jadła ok 50 minut. A bardzo rzadko jej sie to zdarza (najczesciej 5-10-15 ;))
Teraz dziecina spi i ja chyba tez pójde. Ponadrabiam tylko zaległości i w kimono ;D

czesc laski i bobaski...

ja wczoraj tez na szopingu... ale bez przyjemnosci...
pojechalismy do Selgrosa, tam oczywiscie z wozkami nie mozna, wiec Misiek spacerowal z Prezesem po parkingu, a ja z ojcem buszowalam po tym molochu... koszmar...

cholera, nie wiem czy jechac dzis do tego kina...
na dworze leje, a mi gardlo siadlo... i w ogole jakas porabana jestem...
takie sny mam, ze jak sie obudzilam, to zaczelam sie powaznie nad soba zastanawiac...

Teddy czy w Selgrosie są tańsze pieluchy? Ciągle nie chce mi się tam wybrać a słyszałam że są.
Czy waszym dzieciom zmienił się już kolor oczu?

pieluchy akurat niespecjalnie... kilka zl na paczce...
lepiej polowac na promocje w marketach...

ja też dziś miałam jakieś dziwne sny... straszne... że mi tymcia do domu dziecka zabrali  :-[ aż się poryczałam przez sen...
nie wiem co się dzieje... chyba przez tą zmianę pracy jaśka chodzimy tacy podminowani... on się stresuje jak diabli, a ja z nim.
joliku spóźnione ale serdeczne sto lat  :-* :-*
a w ogóle to dzień dobry... mógłby być lepszy niż wczoraj, ale chyba nie będzie bo wieje okropnie.
shady a nie myślałaś o zakupie lekkiej parasolki? ja właśnie ze względu na trzecie piętro bez windy zakupiłam takową. najlzejsze jest chicco ponee xs i graco citysport. z tych bynajmniej które sie rozkładaja. oba waza niecałe 6 kg z osprzetem  ;)

reklama
hej, hej,
idę kawę sobie zrobić, Kamil wrócił późno i jak zwykle z nim gadałam do nocy zamiast się położyc spokojnie i wyspać. Śmiałam się już dawno temu, że w środy powinno się jakoś inaczej pracę ustalać po tych nocnych wtorkach ;)
A co Wy tak zbiorowo śnicie dziwne sny? MOże coś się z ciśnieniem dzieje? Mnie dziś głowa bolała jak się obudziłam.

Do góry