reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Hej,
Ufffffffffffffff mam dostęp do albumu !!!

Dzisiaj miałam ciężki dzionek bo postarzałam się o kolejny rok :-( Stara baba jestem :-( buuuuuuuuuuuuu
W pracy jak zwykle full roboty.
A jutro znowu wybywam na całodniowe szkolenia, aż trzy długie dni .... i znowu szykuje się mega kombinowanie z karmieniem :-(

Efunia - a skąd ten podły nastrój?

Joliczku, fajnie, że znowu do nas zaglądasz, już Ci się pewnie jakoś unormowało - praca-dom ?
Wszystkiego najlepszego!!!

Dzięki dziewczynki za życzonka :-)

Magdusiek - faktycznie unormowało się jakoś, choć dzisiaj nie mieliśmy np obiadu bo nie miałam kiedy go ugotować :-) Teraz moim marzeniem jest dobrze się zorganizować ... żeby Tymek był zadowolony nio i my. Póki co wszystkie sprawy domowe, które robiłam w tygodniu przekładam na weekend i tym sposobem nie mam dnia wolnego :-( musze to zmienić bo długo nie pociągnę hihihi Tempo w jaki teraz żyję przerasta mnie trochę, a najbardziej denerwują mnie te częste wyjazdy na szkolenia. Nie ma mnie wtedy cały dzień, a tęsknota robi swoje ... no cóż nikt nie mówił, że będzie łatwo ...

200 lat Joliczku... :)

a co tak wszystkie dzis wymietlo???
Doxa i Syla to sie nad wozkami zastanawiaja... wiec sa usprawiedliwione... a reszta???

wszystkiego najlepszego Joliczku!!!

Efunia nie smutaj i nie złość.

Ja dzisiaj byłam u koleżanki, która ma się przez 1 miesiąc do 2 zająć Igą jak jak wrócę do pracy aby choć trochę przedłużyć karmienie. Postanowiłyśmy spróbować. Dzisiaj mierzyłam czas dojazdu od niej do pracy - 10min a z pracy do niej będzie trochę dłużej bo nie chce się drogowcom dupy ruszyć i skończyć skrzyżowanie na Marynarskiej i muszę objazdami naokoło jeździć. Więc mała szansa abym mogła 2 razy z pracy wyskoczyć na karmienie 0,5h. Kombinuję dalej... :)

Już to wszystko widzę. Wyjdę z pracy, po Oskara, o ile nie ma sportu i taekwoondo to wyjedziemy spod szkoły o 16,30, po Igę (w korkach) i będziemy pewnie na 18 w domu. Oskar poza domem od 7 do 18, Iga i ja tak samo. Ale scenariusz się pisze. 3 dni w tyg o 17,45 wyjazd spod szkoły i przed 19 w domu. Dżizus ale szopka. Kiedy praca domowa  ::) No ale jak Jolik dobrze powiedziałaś nikt nie obiecywał że będzie łatwo, lekko i przyjemnie. ;)

Teddy, ja już zastanowiona :) ale dziś taki dzień że ledwo rzęsami kłapię. :)

wył 2 razy po 25 min i usypiał ale na krótko; teraz mycie i karmienie i zobaczymyjak pójdzie; oj ciężko :(

Izabelka, ja robiłam i nadal czasami tak robię jak mała płacze, idę do niej pogłaszczę po główce, czasami nawet przytulę swoją twarz do jej (nie wyjmując jej z łóżeczka) i coś poszepczę na uszko znowu pogłaszczę delikatnie i wychodzę.
Czasami tak parę razy. Jeśli miała bardzo zły dzień i nic nie pomagało to brałam ją na chwilkę na ręce stojąc cały czas przy łóżeczku, przytuliłam, pogłaskałam, pocałowałam i odkładałam do łóżeczka. Nie wiem czy można to ostatnie polecać ale u mnie działało.

reklama
Do góry