reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Alunia moje małe też już przeżyło gronkowca :(
chyba oszaleję wczoraj Sebastian zasnął mi o 16.30 i spał do 6.00 i dzisiaj znowu od tej godziny śpi na dodatek widzę że wcale nie ma zamiaru się budzić wcale nie podoba mi się ta zmiana godzin!!!Co tu zrobić?Budzić go na chama?

reklama
Karen to trochę długo śpi Sebastianek :( Ja bym chyba obudziła albo próbowała przystawić na śpiąco bo taka przerwa bez jedzenia jest za długa

A nie nie nie... :laugh: karmiliśmy się od godziny 1.00 do 6.00 co godzine!!!!A wcześniej co 3 godzinki...bo mój miś gorszy cycoch niż noworodek!!!

:laugh: To ja niekumata jestem :laugh:
To zmiana frontu jak chce- niech śpi Może ta pogoda tak na niego działa. Zobacz jeszcze co sie będzie działo jutro i dopiero ew budź :)

Kaszu, super ta Twoja Laurka, w gipsie taka wygimnastykowana, co to będzie jak Jej go zdejmą ;) Oby szybciutko mogła już bez gipsu pomykać.
Karen - ja bym Mu póki co dała spać.

Purelanu na brodawki nie trzeba ścierać przed karmieniem. Ja bardzo dużo go używałam i nigdy nie ścierałam. Iga zdrowa jak byk (odpukać)

dziewczyny, przykro że nie macie dostępu (zaraz wszystko się naprawi ;)) Według mnie trzeba zrobić listę osób, które nie mają widocznego wątku. Może założyć chwilowo nowy wątek aby się wpisywały te dziewczyny, które nie mają dostępu a później poprosi się moderatorkę o skasowanie. Co myślicie?

Czyli dostępu nie mają:
Madzia_33
kasiek 74
Magda25

Ktoś jeszcze?

Vertigo ściągnęłam ale jeszcze nie przeczytałam, tylko przejrzałam tą książkę. Czy na miesięczne dziecko to podziała?- opisy są o starszych dzieciach. I widziałam o karmieniu o stałych porach, a ja karmię na żadanie ;(

reklama
no ale jest cos takiego jak podglad!!!
;)
idziesz jutro do tego kina???

a tak w ogole do dzemdobry... :)

Do góry