reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Ojej Magdusiek, to Natalka już czworakuje ::)
:) ciekawe czy na kąpanko się obudzi (i tak już spóźnione)

Orzeszku, jak fajnie udało Ci się uwiecznić przewrotkę :laugh:
Mój leniuszek jeszcze się nie przewraca. Na razie zaczęła oglądać się do tyłu, leżąc na plecach. To już pierwszy krok do przewrotki :)

wiecie że mi strzałka (kursor) sama jeździ po monitorze ::) Już od jakiegoś czasu. O co tu chodzi. Mam nadzieję że nikt się nie podpiął ::)

Orzeszku, zdjęcie z wczoraj. Poważnie. Spodnie w gumkę (dosyć luźne). Mała miała spać i ciągle piszczała. Ja wchodzę do pokoju żeby sprawdzić czy się może nie obsikała, podnoszę kołdrę i.....ale Oskar się zaśmiewał do łez, ja też. ;D

reklama
Orzeszku jak miło że znów jesteś :) Anulka jaka już wygimnastykowana :)
Madzia Twoja Juleczka też super gimnastyczka :)
Grooha1 miło Was poznać. :)
moje dziecko jakieś takie leniwe

A tak w ogóle to nie widziałam dzisiaj Teddy i Jarreli ???

Kaszu super że u Was wszystko w porządku :)
luszka pisze:
Poza tym lekarz kazał nam a ramach profilaktyki nosić Natalkę okrakiem na brzuchu. W zwiazku z tym mam troche wątpliwości. Moją talię trodno nazwać talią osy i wydaje mi sie że w tej pozycji nóżki Natalki są bardzo szeroko.
Czy któraś z Was też tak musi nosić dziecko?

Luszka nam też ortopeda kazał nosić tak małą i od 1,5 msc nie nosimy jej wogóle inaczej. O to właśnie chodzi, żeby były jak najszerzej.

reklama
Do góry