reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

czesc Malgos,
czesc Sylus

Widze juz Aszke - dzieki :)

USG bioderek wypadlo rewelacyjnie, w obydwu sa juz wyrazne kostnienia i panewki super wyksztalcone obie, wiec sprawa bioderek jest zakonczona....tak powiedzial pan Ortopedziak :) A u Iguni??

reklama
No to fajnie, u nas też tak powiedział :laugh:, dokładnie, że z czystym sumieniem nas wypuszcza w świat :laugh:

...co prawda jak ją oglądam sama to nie ma równych fałdek na udkach ale rehabilitantka powiedziałam że USG ważniejsze!

No, na pewno rehabilitantka ma racje
Syla a Igunia duzo ruszy nozkami, duzo kopie??
Bo moja Anula niesamowicie - dzisiaj w wannie 15 minut z dwoma malymi przerwami, woda wystygla do 34 stopni a ona dalej jak nakrecona nogami i na raz dwiema rekami normalnie wylewala wode z wanienki :)

oj tak, Ostatnio to nawet wklejałam zdjęcie jak zdjęła sobie jedną nogawkę spodni (poprzez wierzganie nóżkami).

Ciężko ją przykryć do snu bo ciągle ma albo podniesione nogi albo kopanko odchodzi.

Syla, Natalia trochę się pobawiła, przemieściła się na macie w poprzek, zjadła i też spała, właśnie się budzi, ale.. nie, spi dalej ;)

A ja nie chcę jej nad głową stukać i tak z doskoku podchodzę.

Syla powaznie, sama zdjela nogawke?? :laugh:
Anula tylko skarpetki notorycznie zciaga.musze znalesc to zdjecie Iguni z nogawka

reklama
wsiaklyscie to ja ide sobie pozmywac podlogi, bedzie jutro luzik.
Wpadne jeszcze wieczorkiem :)
papa

musze tez zajrzec co ostatnio gotujecie nie mam pomyslu jutro na obiadek.

Do góry