reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Merkury, to hotel w centrum Poznania, tuz przy targach. Tam jest cukiernia. a Kandulski to główny cukiernik Poznański. Trudno wytłumaczyć, bo wiele punktów ma. Najlepiej nich poprosi taksówkarza, żeby Go podwiózł do najbliższego, ale w centrum merkurego niech zaliczy!
Koniecznie z migdałami!!!!!

Ja dzis spadam szybciej. Jutro rano idę na paznokcie, a dziś dostałam propozycję nie do odrzucenia ;) Papa.
O rany, ale mi narobiłyście smaku rogalami! Chyba poprosze koleżankę z POznania, żeby mi przysłała!

tzn mówię tym co juz idą spać :laugh:

Jarrela, nie mam pojęcia jak to zrobiła, mogę tylko przypuszczać, że tak kopała i tarła nogami po prześcieradle że w końcu przytrzasnęła sobie nogawkę i dalej trzepała nogami i zlazła...no bo nie sądzę że użyła do tego rąk ;D

reklama
Doxa nie wszystkie ;)

Syla a kto wie? Może masz genialne dziecko i rączką ściągneła? ;)

Moja jak próbuje siąść to tak śmiesznie łapie się za ubranko i ciągnie ;) Muszę potem zdjęcie wrzucić. Może Twoja za nóżkę złapała?

Do góry