reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Syla stwierdziliśmy z małżem że tak zrobimy.

Kobietki oglądałyście informacje? Chodzi mi o to o lekarzu z Zabrza.
straszne :(

reklama

jakim lekarzu?? bo ja dzis widzialam o weterynrce, koszmar, nie bedeopowiadac bo do teraz robi mi sie slabo jak mysle o tmy brrr

Shady dokładnie nie wiem bo nie widziałam od poczatku. Tylko tyle że jakiś lekarz w Zabrzu przy porodach naciskał/kładł kobietom na brzuchy żeby wypchnąć dziecko i w rezultacie 2 dzieci nie żyje jedno jest chore a jedno umiera. Straszna tragedia. A chodziło o to że ten lekarz nadal przyjmuje porody.

aaaaa to juz dawno bylo.....niestety takich rzeznikow jest full, a najgorsze jest to ze zaden lekarz nie odpowie za blad bo za nim staja inni lekarze , reka reke myje.......horror

malgosia_76 pisze:
Witaj Aszka,
dziewczynka Maya, a chłopiec ON?
Coś nie łapię?

:laugh: :laugh: :laugh:
ON to Owczarek Niemiecki- skrot po prostu, wsrod psiarzy znany i zapomnialam sie, ze psie forum gdzie indziej :laugh: a wabi sie Zakk
corka Maya, druga Magda- 13 lat ( w maju 14) , syn- Artur- 18 lat ( w kwietniu 19)

tez bylam dzisiaj z Maya u lekarza, w ciagu miesiaca przybrala tylko 130 g :( lekarz podejrzewa reflux, ale poki co nie dal zadnych lekow na tylko, tylko kazal karmic specjalnym mlekiem, poza tym chyba mam niezbyt tresciwy pokarm i dlatego mala tak slabo przybiera :(
jest taka malusia... urodzila sie z waga 3400 i 50 cm, a teraz ma dopiero 4810 i 58 cm, az mi sie glupio zrobilo jak babka w poczekalni zobaczyla Maye i pyta, a pani coreczka to tak jak moj synek ma miesiac?

widzialam ten reportarz, takiego lekarza to bym nie wiem za co na drzewie powiesila

czesc :)
sama zostalam na weekend.tzn nie sama z Anula i moja prezentacja :laugh:
Anula juz spi wykapana, lazienka posprzatana po jej wariactwach a ja przy kolacji mam chwilke na forumowanie.
Dzisiaj wieczorem porobie cos luznego, nie wymagajacego wielkiego skupienia, to powpadam pogadac.jak sie ktos zjawi ;)

Cześć Orzeszku,
masz kolezankę z Niemiec na na szym forum :)

Aszka, to Ty masz dorodne dzieciaki, a Maycie do zabawy chyba ;)
Artur, jest starszy od najmłodszej mamuśki w naszym wątku :)

długo Cię nie było Orzeszku, Co tam słychać? Jak to USG bioderek, bo kiedyś już pytałam ale chyba nie widziałaś.

Aszka, ale Twoja Maya i Luszkowa Natalcia podobne.

reklama
Do góry