reklama
luszka
październik'05, lipiec'07
Shady dokładnie nie wiem bo nie widziałam od poczatku. Tylko tyle że jakiś lekarz w Zabrzu przy porodach naciskał/kładł kobietom na brzuchy żeby wypchnąć dziecko i w rezultacie 2 dzieci nie żyje jedno jest chore a jedno umiera. Straszna tragedia. A chodziło o to że ten lekarz nadal przyjmuje porody.
*syla*
kobieta pracująca...
nie widziałam bo siedzę przed kompem, ale to jest chyba stara sprawa
Aszka
Początkująca w BB
malgosia_76 pisze:Witaj Aszka,
dziewczynka Maya, a chłopiec ON?
Coś nie łapię?
:laugh: :laugh: :laugh:
ON to Owczarek Niemiecki- skrot po prostu, wsrod psiarzy znany i zapomnialam sie, ze psie forum gdzie indziej :laugh: a wabi sie Zakk
corka Maya, druga Magda- 13 lat ( w maju 14) , syn- Artur- 18 lat ( w kwietniu 19)
tez bylam dzisiaj z Maya u lekarza, w ciagu miesiaca przybrala tylko 130 g lekarz podejrzewa reflux, ale poki co nie dal zadnych lekow na tylko, tylko kazal karmic specjalnym mlekiem, poza tym chyba mam niezbyt tresciwy pokarm i dlatego mala tak slabo przybiera
jest taka malusia... urodzila sie z waga 3400 i 50 cm, a teraz ma dopiero 4810 i 58 cm, az mi sie glupio zrobilo jak babka w poczekalni zobaczyla Maye i pyta, a pani coreczka to tak jak moj synek ma miesiac?
widzialam ten reportarz, takiego lekarza to bym nie wiem za co na drzewie powiesila
Orzech
Fanka BB :)
czesc
sama zostalam na weekend.tzn nie sama z Anula i moja prezentacja :laugh:
Anula juz spi wykapana, lazienka posprzatana po jej wariactwach a ja przy kolacji mam chwilke na forumowanie.
Dzisiaj wieczorem porobie cos luznego, nie wymagajacego wielkiego skupienia, to powpadam pogadac.jak sie ktos zjawi
sama zostalam na weekend.tzn nie sama z Anula i moja prezentacja :laugh:
Anula juz spi wykapana, lazienka posprzatana po jej wariactwach a ja przy kolacji mam chwilke na forumowanie.
Dzisiaj wieczorem porobie cos luznego, nie wymagajacego wielkiego skupienia, to powpadam pogadac.jak sie ktos zjawi
malgosia_76
Fanka BB :)
Cześć Orzeszku,
masz kolezankę z Niemiec na na szym forum
Aszka, to Ty masz dorodne dzieciaki, a Maycie do zabawy chyba
Artur, jest starszy od najmłodszej mamuśki w naszym wątku
masz kolezankę z Niemiec na na szym forum
Aszka, to Ty masz dorodne dzieciaki, a Maycie do zabawy chyba
Artur, jest starszy od najmłodszej mamuśki w naszym wątku
*syla*
kobieta pracująca...
długo Cię nie było Orzeszku, Co tam słychać? Jak to USG bioderek, bo kiedyś już pytałam ale chyba nie widziałaś.
Aszka, ale Twoja Maya i Luszkowa Natalcia podobne.
Aszka, ale Twoja Maya i Luszkowa Natalcia podobne.
reklama