reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

luszka pisze:
A tak w ogóle to nie widziałam dzisiaj Teddy i Jarreli ???

Jestem, jestem. Tylko ja dzisiaj jakoś się dziwnie czuję. Dosłownie jak w 1 msc ciąży ;) Prawie cały dzień senna, spałam popołudniu, gdy ślubny wrócił z pracy. Od rana nie mogłam żyć bez smażonej ryby... na samą myśl, że mogłabym znowu być w ciąży słabo mi się robi ;) ;D
Mimo, że planuję niedługo ale jeszcze nie teraz !!

reklama
Aszka, Goooha witajcie :)

W końcu mi się otworzyły wszystkie zdjęcia w galeryjce :)

Syla jak ona zdjęła tę nogawkę? No ja jestem cały czas pod wrażeniem.
Madzia jakbym widziała swoją córcię ;) Ale przecież Twoja sporo młodsza, wygimnastykowana bestyjka :)
Orzech moja leżąc na plecach ani myśli się przewracać ;) Gratulacje

Dziewczyny jak po spotkaniu? Lecę zobaczyć czy może już zdjęcia są.

Orzech dzieki :) chyba na drugie powinniśmy dać "Szczota" ;D

Syla ja też jestem pod wrażeniem wyczynu Iguni :)

Jarrela zdjęcia są w Kronice październikowych spotkań

Rany jarella my sie jeszcze nie znamy.tzn ja jeszcze nie mialam przyjemnosci z Toba gadac, chyba za slugo mnie nie bylo ;)

No właśnie obejrzałam zdjęcia. Kurde jak ja Wam ZAZDROSZCZĘ tych spotkań. No nic nadzieja, że może latem, któraś do mnie zawita ;)

Malgos moj maz wlasnie po Poznaniu spaceruje - podoba mu sie ;)
POprosilam go, zeby przywiozl mi rogale :laugh:

Orzech mieszkam w Augustowie :)Ja tu "nowa" jestem, więc jak najbardziej masz prawo mnie nie znać. Przyjaciółka poleciła mi to forum. Sama tu się udziela a że ja martwiłam się czy już urodziła czy nie (15 dni po terminie obecnie), to zamiast dzwonić o 6-7 rano do niej to podglądałam, czy odzywała się wieczorem ;) Potem znalazłam Październik 2005 no i zostałam ;D

reklama
Do góry