reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
Kaszu to dobrze, że się upewniłaś że są to mamine hormonki (jak pisałam). Teraz możesz spokojnie spać. Nawet na spotkanku się zastanawiałyśmy co u Ciebie. :)

Syla, własnie wiem, że dominikanie są super. Straszne jest to, że tak wiele zależy od człowieka i jego chęci, i że tak skutecznie niektórzy potrafią zrazić. Nie powinno tak być.

Właśnie dostałam paczkę z ubrankami dla Natalki - od cioci Kamila. Cudne. Wymiękłam szczególnie na sukienkę i płaszczyk - sukienka taka od teraz przez kilka miesięcy i płaszczyk do kompletu - ale większy 9-12 miesięcy. Jak Kamil wróci to wrzucę zdjęcia.

No mam nadzieje Syla i staram sie nie martwić na zapas. Chociaż ostatnio pediatra stwierdziła że chyba jakieś szmery słychać, no i pamiętam jeszcze co przeżylismy po USG pod koniec ciąży kiedy stwierdził powiększone serduszko.
Wizytę mamy 14 marca i nie wiem jak wytrzymam do tego czasu. Zapisałam też na 23 bo chciałam szybciej się upewnić ale chyba odwołam bo nie robią tam jak sie okazuje echa serca i musiałabym i tak jeszcze raz iść zrobić.
No a poza tym kolejne spotkanko by mi przepadło ;)

luszka pisze:
No mam nadzieje Syla i staram sie nie martwić na zapas. Chociaż ostatnio pediatra stwierdziła że chyba jakieś szmery słychać, no i pamiętam jeszcze co przeżylismy po  USG pod koniec ciąży kiedy stwierdził powiększone serduszko.
Wizytę mamy 14 marca i nie wiem jak wytrzymam do tego czasu. Zapisałam też na 23 bo chciałam szybciej się upewnić ale chyba odwołam bo nie robią tam jak sie okazuje echa serca i musiałabym i tak jeszcze raz iść zrobić.
No a poza tym kolejne spotkanko by mi przepadło   ;)

tu akurat niunia ważniejsza...ale jeśli i tak by nie zrobili echa to nic Ci nie powie tak jak ten co Cię wysłał na Echo. Powiem Ci że pediatra w przychodni powiedziała mi: Czy mówiłam na ostatniej wizycie o sklejonych wargach ::) a za chwilę a nie, nie, wszystko ok. Myślałam że ją uduszę :) albo tekst, no mała za bardzo płacze i nie mogę wysłuchać serduszka, chyba jest ok ::) za chwilę Igą potrząsała i później było już na 100% ok.
...no ale trzeba wszystko sprawdzić.

3 tygodnie na blokade trzebz czekać. Tak pisała Aletka.
TEDDY,
TO NIE SAMOOBRONA! Tutaj nic błyskawicznie się nie dzieje ;D

Syla pewnie że najważniejsza. Tylko że jak przepadła mi wizyta u kardiologa na Kopernika (awaria samochodu) i nastepna wypadła dopiero 14 marca to szukałam jeszcze w innych przychodniach i udało mi sie zapisać na 23 i 27 lutego ale jak sie okazało że tam echa serca nie robią to nie wiem czy nie lepiej poczekać do 14go i załatwić wszystko w czasie jednej wizyty.
Nie chcę Natalki targać tyle razy po przychodniach żeby czegoś nie złapała, zwłaszcza że jest sezon przeziębień.
Z drugiej strony chciałabym już wiedzieć co i jak z tym serduchem.

reklama
Do góry