reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Kaszu to dobrze, że się upewniłaś że są to mamine hormonki (jak pisałam). Teraz możesz spokojnie spać. Nawet na spotkanku się zastanawiałyśmy co u Ciebie. :)

Syla, własnie wiem, że dominikanie są super. Straszne jest to, że tak wiele zależy od człowieka i jego chęci, i że tak skutecznie niektórzy potrafią zrazić. Nie powinno tak być.

Właśnie dostałam paczkę z ubrankami dla Natalki - od cioci Kamila. Cudne. Wymiękłam szczególnie na sukienkę i płaszczyk - sukienka taka od teraz przez kilka miesięcy i płaszczyk do kompletu - ale większy 9-12 miesięcy. Jak Kamil wróci to wrzucę zdjęcia.

No mam nadzieje Syla i staram sie nie martwić na zapas. Chociaż ostatnio pediatra stwierdziła że chyba jakieś szmery słychać, no i pamiętam jeszcze co przeżylismy po USG pod koniec ciąży kiedy stwierdził powiększone serduszko.
Wizytę mamy 14 marca i nie wiem jak wytrzymam do tego czasu. Zapisałam też na 23 bo chciałam szybciej się upewnić ale chyba odwołam bo nie robią tam jak sie okazuje echa serca i musiałabym i tak jeszcze raz iść zrobić.
No a poza tym kolejne spotkanko by mi przepadło ;)

luszka pisze:
No mam nadzieje Syla i staram sie nie martwić na zapas. Chociaż ostatnio pediatra stwierdziła że chyba jakieś szmery słychać, no i pamiętam jeszcze co przeżylismy po  USG pod koniec ciąży kiedy stwierdził powiększone serduszko.
Wizytę mamy 14 marca i nie wiem jak wytrzymam do tego czasu. Zapisałam też na 23 bo chciałam szybciej się upewnić ale chyba odwołam bo nie robią tam jak sie okazuje echa serca i musiałabym i tak jeszcze raz iść zrobić.
No a poza tym kolejne spotkanko by mi przepadło   ;)

tu akurat niunia ważniejsza...ale jeśli i tak by nie zrobili echa to nic Ci nie powie tak jak ten co Cię wysłał na Echo. Powiem Ci że pediatra w przychodni powiedziała mi: Czy mówiłam na ostatniej wizycie o sklejonych wargach ::) a za chwilę a nie, nie, wszystko ok. Myślałam że ją uduszę :) albo tekst, no mała za bardzo płacze i nie mogę wysłuchać serduszka, chyba jest ok ::) za chwilę Igą potrząsała i później było już na 100% ok.
...no ale trzeba wszystko sprawdzić.

3 tygodnie na blokade trzebz czekać. Tak pisała Aletka.
TEDDY,
TO NIE SAMOOBRONA! Tutaj nic błyskawicznie się nie dzieje ;D

Syla pewnie że najważniejsza. Tylko że jak przepadła mi wizyta u kardiologa na Kopernika (awaria samochodu) i nastepna wypadła dopiero 14 marca to szukałam jeszcze w innych przychodniach i udało mi sie zapisać na 23 i 27 lutego ale jak sie okazało że tam echa serca nie robią to nie wiem czy nie lepiej poczekać do 14go i załatwić wszystko w czasie jednej wizyty.
Nie chcę Natalki targać tyle razy po przychodniach żeby czegoś nie złapała, zwłaszcza że jest sezon przeziębień.
Z drugiej strony chciałabym już wiedzieć co i jak z tym serduchem.

reklama
Do góry