reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Dzie ń dobry,
A ja mam dobry nastrój, ha!
I nawet się wyspałam i w ogóle ;)
Natalia pokumała, że można się przytrzymać za ochraniacz i rzesuwać się po łózeczku - kurcze, niektóre pozycje ma niezłe. A wczoraj popylała po całej macie przytrzymując się i podciągając na zabawkach i pałąkach.

reklama
Cześć!

luszka pisze:
Duralex 5710g miała 1 lutego
kto da mniej? ;D

Syla
Walenty jest boski ;D

Luszka moja Gabrysia też drobna! 11 lutego ważyła 5730! ;D ;D

Teddy u nas to ja robię za budzik! O 6.15 muszę niezle kopnąć małża, żeby go zmotywować do wywleczenia się z wyra :mad: A jak już się oddali do pracy, to ja sobie dosypiam..no ale to tylko wtedy gdy Gabrysia pozwoli! Dzisiaj nie chce mi spać, także ja też wkurzona i senna...

Witam wszystkich!
U nas humory niezgorsze, choć mój młodszy synn od rana ból brzucha i płacz- reakcja na szkołę. Ale już nie długo, bo postanowiliśmy go przenieś do innej....

Martulka, ja nie wiem czy bys dalej dospala, gdyby Ci nad uchem ryknal glos sierzanta "pobudka, ruszac sie, juz juz juz"... i tak cztery razy...
dobrze, ze on poszedl do tej pracy, bo chyba bym go zabila... jeszcze mi karte zle podpial i mi sie komp zresetowal z najmniej odpowiednim momencie... :mad:

oj, Misiu! co za wredny typ! u nas to moj budzik dzwoni i tylko mnie wkurza... zwlaszcza, ze pierwszy raz ok 1-2 (cyce!), ozniej budzikuje Antonina i pozniej o 7:15 pieprzony telefon znowu ::)

reklama
Ja dżema ;D nie łapię, momo, że Jaś się przestawił na karmionko budzi się ok. 5.00 i śpi (dziś naprzykład) do 9.30.
Juz po obiado - śniadanku, konwersuje z żółwiem ;D

Do góry