reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Kamil mówi, że powinnam napisać, ze zawsz ejestem, bo jestem maniakiem komputerowym :) pytał czy na niego marudziłam ;)

shady pisze:

spadam spac bo jutro czeka mnie meczarnia czyli zalatwienie meldunku dla malego (teraz jest bezdomny ;) ) no i wyrobienie nowego dowodu osobistego.ehhhhh

:o nadal bezdomny? A chociaż akt urodzenia ma? A PESEL?

no własnie, ja taka grzeczna, a uchodzę za zbója.
A ja muszę Natalkę do lekarza zapisać, bo ją z jednej przychodni wypisałam, a do nowej nie zaniosłam papierów.

Doxa akt urodzenia ma ale PEselu nie bo to daja po meldunku, wogole to jazda z tym meldunkiem jest, i musze go tymczasowo zameldowac w swoim mieszkaniu a pozniej jak dostanie pesel to wymelduje i zamelduje u maeza

Natalia jest zameldowana u moich rodziców, jak ja do nich czasem zawozimy, żeby wyjść we dwoje to się śmiejemy, że Natalka do siebie jedzie.

to samo ja chce ale moiwa ze nie mozna dziecka meldowac u babci....bezsens...a Ty jestes zameldowana u rodzicow albo Twoj maz? bo wtedy mozna .... podobno...j b nik jest w tym kraju ot co...ok znikam...dobranoc....jutro sie pojawwie po poludniu.papapa
bo moj maz jest zameldowany w mieszkaniu swojej mamy ktora jest na stale za granica i musi byc upowaznienie......jutro wam wszystko opowiem bo maz mnie gania....papa
magdusiek pisze:
Natalia jest zameldowana u moich rodziców, jak ja do nich czasem zawozimy, żeby wyjść we dwoje to się śmiejemy, że Natalka do siebie jedzie.

reklama
hihi, Shady, ja nie mam męża, Natalia jest dzieckiem z nieślubnego łoża :)
Ja jestem zameldowana u rodziców, nie chciałam się przemeldowywać do naszego mieszkania, bo za dwa lata będziemy mieszkali w innym, wtedy się przemelduję, żeby ciągle w papierach nie mieszać i nie biegać po urzędach. A dziecko przy matce meldują. Zresztą, u nas nikt nie jest zameldowany, a Natalki samej nie chcieli ;) Ale ma podany ten adres zamieszkania.

Do góry