reklama
Doxa
Fanka BB :)
shady pisze:
spadam spac bo jutro czeka mnie meczarnia czyli zalatwienie meldunku dla malego (teraz jest bezdomny ) no i wyrobienie nowego dowodu osobistego.ehhhhh
nadal bezdomny? A chociaż akt urodzenia ma? A PESEL?
shady
Fanka BB :)
to samo ja chce ale moiwa ze nie mozna dziecka meldowac u babci....bezsens...a Ty jestes zameldowana u rodzicow albo Twoj maz? bo wtedy mozna .... podobno...j b nik jest w tym kraju ot co...ok znikam...dobranoc....jutro sie pojawwie po poludniu.papapa
bo moj maz jest zameldowany w mieszkaniu swojej mamy ktora jest na stale za granica i musi byc upowaznienie......jutro wam wszystko opowiem bo maz mnie gania....papa
magdusiek pisze:Natalia jest zameldowana u moich rodziców, jak ja do nich czasem zawozimy, żeby wyjść we dwoje to się śmiejemy, że Natalka do siebie jedzie.
reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
hihi, Shady, ja nie mam męża, Natalia jest dzieckiem z nieślubnego łoża
Ja jestem zameldowana u rodziców, nie chciałam się przemeldowywać do naszego mieszkania, bo za dwa lata będziemy mieszkali w innym, wtedy się przemelduję, żeby ciągle w papierach nie mieszać i nie biegać po urzędach. A dziecko przy matce meldują. Zresztą, u nas nikt nie jest zameldowany, a Natalki samej nie chcieli Ale ma podany ten adres zamieszkania.
Ja jestem zameldowana u rodziców, nie chciałam się przemeldowywać do naszego mieszkania, bo za dwa lata będziemy mieszkali w innym, wtedy się przemelduję, żeby ciągle w papierach nie mieszać i nie biegać po urzędach. A dziecko przy matce meldują. Zresztą, u nas nikt nie jest zameldowany, a Natalki samej nie chcieli Ale ma podany ten adres zamieszkania.