reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

a moze na liste wciagnac tylko te babeczki, ktore np. byly w ostatnim miesiacu aktywne? da sie to jakos sprawdzic? poza tym w razie czego na pewno mozna dostep rozszerzyc, czy nie?

Misiu, ale przeciez one 'sa wykasowane' czy nie ???

reklama
wyobraz sobie Cukiereczku, ze zawsze mozna sie zarejestrowac pod tym samym nickiem...

i ja tez jestem za tym, ze jak juz w ogole zadawac sobie trud i cokolwiek ograniczac, to tak, zeby to mialo sens...

Jarrela nie wyglupiaj sie... tu chodzi o osoby, ktore sie b. nieladnie zachowaly...
dlatego sprostowalam o kogo konkretnie mi chodzi, zeby nikt kto nie trzeba sie nie poczul... :)

Witajcie kobietki :)

Teddy mój też mnie codzień rano wnerwia budzikiem. Nie dość że dzwoni wkurzająca melodyjka i brzęczy alarm wibracyjny to jeszcze co gorsza on kompletnie na to nie reaguje i spokojnie śpi dalej. Dziś Natalka chciała jeśc godzine wczesniej niż zwykle więc po karmieniu położyłyśmy sie spać. No i za godzinę ten cholerny budzik postawił nas na nogi oczywiście oprócz najbardziej zainteresowanego. :mad:

Kobietki jakie znacie sposoby na czkawke? Oprócz zapicia oczywiście bo Natka jak dostała teraz czkawke to kompletnie nie chciała pić. Jadła godzine temu wiec sie nawet nie dziwię.

Luszka, no wlasnie Misiek tez nie reaguje... za to ja sie zrywam na rowne nogi... jeszcze troche i zaczne salutowac... ::)

Teddy pisze:
i ja tez jestem za tym, ze jak juz w ogole zadawac sobie trud i cokolwiek ograniczac, to tak, zeby to mialo sens...

Jarrela nie wyglupiaj sie... tu chodzi o osoby, ktore sie b. nieladnie zachowaly...
dlatego sprostowalam o kogo konkretnie mi chodzi, zeby nikt kto nie trzeba sie nie poczul... :)

Ja też jestem za

reklama
Teddy pisze:
wyobraz sobie Cukiereczku, ze zawsze mozna sie zarejestrowac pod tym samym nickiem...

bez sensu! ale i tak ludzi co sie raz pojawili i nie wiadomo co za jedni zbanowac - bo to tez bez sensu jak ktos raz na rok cos napisze albo tylko czyta, a ma dostep do moich danych typu emilia!

Do góry