Orzech
Fanka BB :)
Doxa no wlasnie czekamy na zmiane koloru...czekamy i nie czekamy jak zostana jej takie niebieslie jakie ma teraz to beda sliczne, ale jakby miala takie brazowe jak ja to tez niczego sobie
Jolik moja Anula tez sie raz obudzila w dzien ze strasznym ( powtarzam) strasznym krzykiem, nie moglam jej uspokoic tez wlasnie myslalam, ze jej sie cos przysmilo
a z nadrabianiem watkow rozumiem Cie dokladnie....az mi glupio tak wpadac i nie czytac.
Wlasnie umowilam sie na piatek z moim promotorem....no to do roboty
A z fachowcami to juz tak jest wszedzie
od hydraulikow, ktorzy u nas kiedys skuli sciane w pokoju, bo nie chcieli pruc kafelek w lazience, a okazalo sie, ze przyczyna jest zla uszczelka w spluczce......hahaha a ja wynioslam wtedy 2 wiadra gruzu z pokoju
do lekarzy niestety
Jolik moja Anula tez sie raz obudzila w dzien ze strasznym ( powtarzam) strasznym krzykiem, nie moglam jej uspokoic tez wlasnie myslalam, ze jej sie cos przysmilo
a z nadrabianiem watkow rozumiem Cie dokladnie....az mi glupio tak wpadac i nie czytac.
Wlasnie umowilam sie na piatek z moim promotorem....no to do roboty
A z fachowcami to juz tak jest wszedzie
od hydraulikow, ktorzy u nas kiedys skuli sciane w pokoju, bo nie chcieli pruc kafelek w lazience, a okazalo sie, ze przyczyna jest zla uszczelka w spluczce......hahaha a ja wynioslam wtedy 2 wiadra gruzu z pokoju
do lekarzy niestety