reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Doxa pisze:
IGUNIU wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 4 miesięcy!!!

My również przyłączamy się do życzeń.

W oczekiwaniu na zdjęcia Shady umieściłam sama 2 ;)

Orzech ale mała ślicznie wygląda w tej czapce. I jaka oczytana ;)

Lecę małą kąpać bo zaczyna jojczeć.

reklama
Cześć dziewczynki,

Iguś - wszystkiego najlepszego kruszynko !

Orzeszku, Jarella - Wasze pannice to piękne istotki :-) Śliczności !!!

Nie wiem jak Wam ale mnie strasznie szybko weekend minął. Jutro zaczynam trzydniowe szkolenie. Poza domem będę ponad 12 godzin :-( i jeszcze do końca nie mam planu jak to wszystko zorganizować ... brrrrrrrrrrrrrrrrrr

Qrcze, a mnie się marzyło jakieś 8 m-cy bez okresu :-( A wytrzymałam zaledwie 4, 5 m-ca :-) szkoda ...

Jolik co tak mało zdjęć!!!!!!!!!!!!!! Ja chcę więcej!!! Tymuś boski!!!!
PS. ale aparacik macie super, takie ładne te Twoje zdjęcia ...

Jolik pisze:
Qrcze, a mnie się marzyło jakieś 8 m-cy bez okresu :-( A wytrzymałam zaledwie 4, 5 m-ca :-) szkoda ...

Jolik mi się marzyło 6 miesięcy bez, a udało się 5 i 2 dni - całkiem nieźle ;)
Śmiesznie tak, ostatni okres w styczniu ..... a kolejny w lutym .... po roku :laugh: (nie licząc upławów poporodowych ;)

Doxa - dzięki :-) mało bo coraz mniej czasu na cykanie fotek :-( nad czym bardzo ubolewam :-( A aparacik naprawę zajefajny jest :-) Tyle tylko, że ja nadal na automacie robię bo .... znowu się powtórzę , brakuje czasu na przeczytanie instrukcji :-)

Kurcze ja myślałam że może z pół roku będzie spokój...a tu dupa...co prawda bardziej to przypomina plamienia więc jeszcze się łudzę że może zaniknie ;D kurcze od czego to zależy że niektóre mają już po 3 miesiącach a niektóre po roku, dodam że ja często karmię

reklama
Karen, przeciez to nie karmienie sprawia ze miesiaczka jest lub jej nie ma, a zmiany hormonalne...
...karmienie powoduje, ze po ciazy dluzej sie wraca do swojego "normalnego" stanu, ale to nie lekarstwo na zatrzymanie miesiaczki...

a zbyt dlugi okres bez miesiaczki po ciazy to tez nie dobrze...

Do góry