reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Doxa pisze:
IGUNIU wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 4 miesięcy!!!

My również przyłączamy się do życzeń.

W oczekiwaniu na zdjęcia Shady umieściłam sama 2 ;)

Orzech ale mała ślicznie wygląda w tej czapce. I jaka oczytana ;)

Lecę małą kąpać bo zaczyna jojczeć.

reklama
Cześć dziewczynki,

Iguś - wszystkiego najlepszego kruszynko !

Orzeszku, Jarella - Wasze pannice to piękne istotki :-) Śliczności !!!

Nie wiem jak Wam ale mnie strasznie szybko weekend minął. Jutro zaczynam trzydniowe szkolenie. Poza domem będę ponad 12 godzin :-( i jeszcze do końca nie mam planu jak to wszystko zorganizować ... brrrrrrrrrrrrrrrrrr

Qrcze, a mnie się marzyło jakieś 8 m-cy bez okresu :-( A wytrzymałam zaledwie 4, 5 m-ca :-) szkoda ...

Jolik co tak mało zdjęć!!!!!!!!!!!!!! Ja chcę więcej!!! Tymuś boski!!!!
PS. ale aparacik macie super, takie ładne te Twoje zdjęcia ...

Jolik pisze:
Qrcze, a mnie się marzyło jakieś 8 m-cy bez okresu :-( A wytrzymałam zaledwie 4, 5 m-ca :-) szkoda ...

Jolik mi się marzyło 6 miesięcy bez, a udało się 5 i 2 dni - całkiem nieźle ;)
Śmiesznie tak, ostatni okres w styczniu ..... a kolejny w lutym .... po roku :laugh: (nie licząc upławów poporodowych ;)

Doxa - dzięki :-) mało bo coraz mniej czasu na cykanie fotek :-( nad czym bardzo ubolewam :-( A aparacik naprawę zajefajny jest :-) Tyle tylko, że ja nadal na automacie robię bo .... znowu się powtórzę , brakuje czasu na przeczytanie instrukcji :-)

Kurcze ja myślałam że może z pół roku będzie spokój...a tu dupa...co prawda bardziej to przypomina plamienia więc jeszcze się łudzę że może zaniknie ;D kurcze od czego to zależy że niektóre mają już po 3 miesiącach a niektóre po roku, dodam że ja często karmię

reklama
Karen, przeciez to nie karmienie sprawia ze miesiaczka jest lub jej nie ma, a zmiany hormonalne...
...karmienie powoduje, ze po ciazy dluzej sie wraca do swojego "normalnego" stanu, ale to nie lekarstwo na zatrzymanie miesiaczki...

a zbyt dlugi okres bez miesiaczki po ciazy to tez nie dobrze...

Do góry