reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

a ja myslalam ze ty nic, tylko od dwoch godzin fotki wklejasz....

....w koncy Alam na juz prawie 4 miesiace, a Ty okropne zaleglosci... ::)

a tak w ogole to dzemdobry... :-*

reklama
czesc...no to wpadlam znowu tutaj :)
mamy gosci w ten weekend i dlatego niestety czasu znowu brak :laugh:

no i co skacze po wszystkich watkach i nie wiem gdzei sie zatrzymac dluzej.

Doxa apelowla o zdjecia wiec os spowklejam...chetnie :)

Orzech pisze:
albo czytam ksiazki...( musze powiedziec, ze mala wyjela mi ta ksiazeczke podczys czytania i ak slodko sobie ja trzymala)

czytajacbajeczke4xg.jpg

Orzeszku, a po w jakim jezyku czytasz malej???

...no i w ogole co to jest za niebywanie na forum!!!
bo sie Misio wezmie i wscieknie!!!

oj nie...o ja biedna nie chce miec przechlapane u Misia szanownego!!!

czytamy oczywiscie po polskiemu.......niemieckiego to sie dziecie nauczy w swoim czasie a nam po polsku przyjemniej :)

no wlasnie ciekawa bylam, czy u Was to czesciej po polsku, czy po niemiecku sie mowi... (wscibski Mis) :)
a ten mlody co do Anuli przygodzil (znaczy przynoszono go) to Polak czy autochton???

Orzeszku!!! Mam do ciebie jedno pytanie!!.Mam zab pod ropą, strasznie boli, poszłam do mojej dentystki.Niestety ona tylko mi go rozwierciła i zostawiła aby wszystko sie wydostało.Strasznie boli i nie wiem co robić,powinna chyba mi dac jakiś antybiotyk.Tylko ona powiedziała,że dlatego że karmię to nic innego mi nie może zrobić.Mam juz kilka dni ten otwarty ząb i nie ma zadnej poprawy dalej tak samo boli, nawet od wczoraj zaczeło mnie boleć również podniebienie.Powiedz czy sa jakieś antybiotyki które mogę brać jak karmię małą????

Cześć, byłam na zakupach, na spacerze, oprócz tego walałam się po łózku i było mi super! A obiad zjemy na koalcję ;)
Lecę to innych wątków, na razie widziałam zdjęcie Anulki - super!

Witajcie!!!

Ja nadal w nienajlepszej formie ... bratanica już sobie pojechała ...

IGUNIU wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 4 miesięcy!!!

Nadrabiając zaległości ....

Jeśli chodzi o chrzestnych, to ja akurat uważam że najlepsi są z rodziny, ale takiej bliskiej z którą utrzymuje się kontakt i najlepiej jak nie mieszkają za daleko :laugh:

Shady no i gdzie foteczki?

Orzeszku apelowałam, apelowałam i widzę że słusznie!!! Zdjęcia są super! Ależ Ci Anulka rośnie, wygląda jak cukiereczk ... a jaka oczytana ;)

reklama
Do góry