reklama
Teddy
Październikowa mać
Orzech pisze:albo czytam ksiazki...( musze powiedziec, ze mala wyjela mi ta ksiazeczke podczys czytania i ak slodko sobie ja trzymala)
Orzeszku, a po w jakim jezyku czytasz malej???
...no i w ogole co to jest za niebywanie na forum!!!
bo sie Misio wezmie i wscieknie!!!
Orzeszku!!! Mam do ciebie jedno pytanie!!.Mam zab pod ropą, strasznie boli, poszłam do mojej dentystki.Niestety ona tylko mi go rozwierciła i zostawiła aby wszystko sie wydostało.Strasznie boli i nie wiem co robić,powinna chyba mi dac jakiś antybiotyk.Tylko ona powiedziała,że dlatego że karmię to nic innego mi nie może zrobić.Mam juz kilka dni ten otwarty ząb i nie ma zadnej poprawy dalej tak samo boli, nawet od wczoraj zaczeło mnie boleć również podniebienie.Powiedz czy sa jakieś antybiotyki które mogę brać jak karmię małą????
Doxa
Fanka BB :)
Nadrabiając zaległości ....
Jeśli chodzi o chrzestnych, to ja akurat uważam że najlepsi są z rodziny, ale takiej bliskiej z którą utrzymuje się kontakt i najlepiej jak nie mieszkają za daleko :laugh:
Shady no i gdzie foteczki?
Orzeszku apelowałam, apelowałam i widzę że słusznie!!! Zdjęcia są super! Ależ Ci Anulka rośnie, wygląda jak cukiereczk ... a jaka oczytana
Jeśli chodzi o chrzestnych, to ja akurat uważam że najlepsi są z rodziny, ale takiej bliskiej z którą utrzymuje się kontakt i najlepiej jak nie mieszkają za daleko :laugh:
Shady no i gdzie foteczki?
Orzeszku apelowałam, apelowałam i widzę że słusznie!!! Zdjęcia są super! Ależ Ci Anulka rośnie, wygląda jak cukiereczk ... a jaka oczytana
reklama