reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

shady pisze:

ja mam to samo....czasem rozgadam sie jak niemowa w sadzie a czasem milcze jak grob ;)
Witam
No tak to ja raczej ostatnio z tych milczących.

Telegraficzny skrót: mężowi lepiej, mnie boli gardło, żarcie dla teściowej prawie gotowe (sromotników niestety nie dostałam ;D), mój komp znów ledwie dycha :(

My też chrzcić się chcemy na wielkanoc, pomysłu na ubranko - niet (w tych sztywnych paskudztwach niech se chodzą Ci co je produkują)

Idę spać Pa

reklama

gyd myrning :) wyspalismy sie za wszystkie czasy, to znaczy ja bo moj synus juz nie spi od 10.00, tylko ja sie przewalalam do poludnia......czasem tak milo plezec w wyrku :)

udalo sie....jzu wiem jak sie zmniejsza.....lece na galeryjke, wkleje narazie 3 z ostatnich dni bo jestem ciut zajeta, ale to na dobry popczatek ;)

cholerka zapomnialam jak wkleja sie te fotki??? helpp !!!!!!!!!!!!

patka pisze:
shady pisze:

ja mam to samo....czasem rozgadam sie jak niemowa w sadzie a czasem milcze jak grob ;)
Witam
No tak to ja raczej ostatnio z tych milczących.

Telegraficzny skrót: mężowi lepiej, mnie boli gardło, żarcie dla teściowej prawie gotowe (sromotników niestety nie dostałam 

No nieźle, to się nie postarałaś, a teściowej mikroelementy być może by się przydały ;D

Dzień dobry Kobietki

Shady, ale się rozkręcasz, widać spotkania w realu Ci służą. Musisz to robić częściej Babo :laugh:

Shady wchodzisz http://www.imageshack.us/index.php wybierasz zdjęcie, wciskasz host it, kopiujesz ostatni adres, czyli Direct link to image i wklejasz pomiędzy
w swoim poście.

reklama

Malgosia no ba.....pewnie ze mi sluza......musze sie czesciej z Wami spotykac jesli oczywiscie bedziecie mnie chcialy ;)

Jarella no wlasnie wiedzialam ze cos z tymi zdjeciami podobnego sie robi....tylko ze zapomnialam....jak zjem obiadek to powklejam fotki ktore juz zmniejszylam :)

Do góry