reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

shady pisze:

ja mam to samo....czasem rozgadam sie jak niemowa w sadzie a czasem milcze jak grob ;)
Witam
No tak to ja raczej ostatnio z tych milczących.

Telegraficzny skrót: mężowi lepiej, mnie boli gardło, żarcie dla teściowej prawie gotowe (sromotników niestety nie dostałam ;D), mój komp znów ledwie dycha :(

My też chrzcić się chcemy na wielkanoc, pomysłu na ubranko - niet (w tych sztywnych paskudztwach niech se chodzą Ci co je produkują)

Idę spać Pa

reklama

gyd myrning :) wyspalismy sie za wszystkie czasy, to znaczy ja bo moj synus juz nie spi od 10.00, tylko ja sie przewalalam do poludnia......czasem tak milo plezec w wyrku :)

udalo sie....jzu wiem jak sie zmniejsza.....lece na galeryjke, wkleje narazie 3 z ostatnich dni bo jestem ciut zajeta, ale to na dobry popczatek ;)

cholerka zapomnialam jak wkleja sie te fotki??? helpp !!!!!!!!!!!!

patka pisze:
shady pisze:

ja mam to samo....czasem rozgadam sie jak niemowa w sadzie a czasem milcze jak grob ;)
Witam
No tak to ja raczej ostatnio z tych milczących.

Telegraficzny skrót: mężowi lepiej, mnie boli gardło, żarcie dla teściowej prawie gotowe (sromotników niestety nie dostałam 

No nieźle, to się nie postarałaś, a teściowej mikroelementy być może by się przydały ;D

Dzień dobry Kobietki

Shady, ale się rozkręcasz, widać spotkania w realu Ci służą. Musisz to robić częściej Babo :laugh:

Shady wchodzisz http://www.imageshack.us/index.php wybierasz zdjęcie, wciskasz host it, kopiujesz ostatni adres, czyli Direct link to image i wklejasz pomiędzy
w swoim poście.

reklama

Malgosia no ba.....pewnie ze mi sluza......musze sie czesciej z Wami spotykac jesli oczywiscie bedziecie mnie chcialy ;)

Jarella no wlasnie wiedzialam ze cos z tymi zdjeciami podobnego sie robi....tylko ze zapomnialam....jak zjem obiadek to powklejam fotki ktore juz zmniejszylam :)

Do góry