reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Ciasto na tartę już w zamrażalniku...korzystam, że Natalia śpi po spacerze i nawet się dziś gotowaniem zajęłam :)

cześć dziewczyny

fajnie, że spotkanie się udało - nastepnym razem dotrę na 100% - tak przy okazji - fajne miejsce na spotkanie to Klif - dużo miejsca, mało ludzi...

u nas też chyba dziąsełka dają znać, ale Ignaś narazie wszystko co bierze do buzi to ssie nie gryzie, więc nie wiem czy to już zęby - a przepraszam wszystko ssie, ale na cycku to mi raz dziąsła zacisnął ::)

Ina dzieki :) ..... jak mi powiecie wreszcie jak zmniejsza sie fotki lub zaopatrzycie w odpowiedni programik to powklejam fotki mojego synka :) bo ja tez chce miec "slawnego syneczka" tak jak Wy :)

a propos zabkowania to moj Alanek tez zabkuje juz widac gorne jedynki jak przeswituja ale wylezc nie chca.....na szczescie Alan troszke odpuscil ;)

Witam babeczki  :)

Jeśli chodzi o ograniczenie dostępu do fotek to jestem jak najbardziej za, nawet proponuję ograniczyć też dostęp do wątku wspomnienia foto - tam też jest sporo naszych zdjątek ( a jak utrudniony do nich dostęp to może więcej fotek sie pojawi  ;) )

Mój małż przyszedł chory. Czyli słowa Małgosi się sprawdziły - bakterie jednak przywlókł ;)
A ja mam wizytę teściów w niedzielę -  czyli nieszczęścia chodzą parami. ;D

Zastanawiam sie czy Dawidek też nie zaczyna ząbkować. Wczoraj straaasznie marudził w nocy i nie chciał spać. W końcu usnął chyba przed drugą  :( A ja dziś ziewam cały dzień.

shady... juz z 10 razy o to pytalas i 10 razy Ci mowilysmy... ;)

otwierasz a Paincie... zakladka "obraz"... funkcja "rozciagnij/pochyl"... wpisujesz procenty ile tam chcesz... no i zapisujesz...
a potem robisz to co Doxa wkleja kilka razy w misiacu i sa fotki Alanka w galeryjce... ;)

reklama
Do góry