reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Doxa, skrzynka mam duuuza... 1 GB... jednorazowo do 15 MB przyjmie...

a w jakiej rozdzielczosci zrobilas fotki???
bo ja bym wolala takie wieksze... ;)

i wiesz co... mam 23 zdjecia, ale Ciebie na zadnym... bo Ty caly czas z aparatem latalas... ;)

reklama
kiedy znowu się spotykacie? tylko nie w przyszły czwartek plisss

Magdusiek, w kinie w środę "ja wam pokażę" będą puszczać, czy nie będą? bo jak będą to ja idę!

z innej beczki:

Kobietki,

ponoć można ograniczyć dostęp do niektórych wątków. Chodzi mi głownie o zamknięcie grupy osób, które mają dostęp do wątków ze zdjęciami. Wtedy nikt nie pożądany nie bedzie przeglądał naszego wątku, gdyż dostęp będą miały tylko osoby uprawnione. Trzeba pogadać z moderatorem. Kto jest za zamknięciem dostępu osób z poza naszego miesiąca do zdjęć naszych i dzieciaków?

Teddy pisze:
ale teraz juz wiem, ze na 100% Prezesowi ida zeby... smoka juz nie ssie, tylko gryczie, to samo z butelka... marudzi, jeczy, steka od 7... widze, ze spiacy, ale nie spanie mu w glowie... dobrze, ze to spotkanie nie dzis, bo bym nie przyszla z nim w takim stanie...

A mądra ciocia Doxa już wczoraj Ci to mówiła :laugh: :laugh: :laugh:

Teddy, ja nic nie mówiłam :) Nigdy :)
Małgosiu - nie, w tę srodę będa grali film "Jak w niebie" czy coś takiego. Nie wiem czy oni w ogóle puszczą Ja wam pokażę, bo chyba troszkę jest konflikt interesów - ITI weszło w film p. Zatorskiego, a Ja wam pokażę jest konkurencją. Ale kto wie, może w przysżłym tygodniu....
Jestem za ograniczeniem, dobry pomysł

Teddy zdjęcia robiłam w rozdzielczości: 2048 x 1536, a zaczęłam je zmniejszać do 1280 x 980

reklama
malgosia_76 pisze:
z innej beczki:

Kobietki,

ponoć można ograniczyć dostęp do niektórych wątków. Chodzi mi głownie o zamknięcie grupy osób, które mają dostęp do wątków ze zdjęciami. Wtedy nikt nie pożądany nie bedzie przeglądał naszego wątku, gdyż dostęp będą miały tylko osoby uprawnione. Trzeba pogadać z moderatorem. Kto jest za zamknięciem dostępu osób z poza naszego miesiąca do zdjęć naszych i dzieciaków?

JESTEM OBIEMA RĄCZKAMI ZA!!!

Do góry