reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
ina07 pisze:
Shady no to ładnie ,wskakuj pod kołderke i się grzej współczuje bo ja nie nawidze takiej pogody:)
a moje maluchy juz dawno tną komara:):):) my z małżonkiem popijamy piwko:)

wiem że to nie ten wątek ale dziś robiła m pizze Knorr z kartonu -polecam wyszła pyszna jak z pizzerii:):):))
a i zapomniałam się pochwalić ze mój najłodsiejszy wczoraj konsumował kisiej oj ile było mlaskania....az głupio mi cokolwiem przy nim jesć bo od razu się cieszy i rusza buźka tak jakby chciał powiedziec -kobieto daj gryza:):):):):)):):):):)::)

Ina,

::) ::) ::) ::) ::)
Zrazuki, makaron, pieczęń, nie GLUTAMINIAN SODU i E 212, E 124, E 707. ::)

Dzień Dobry Kobietki, ;)

Fajnie, że na spotkaniu było super. Ja dobrze, że nie pojechałam, mam infekcję wirusową gardła i górnych dróg oddechowych, może się skończyć grypą :mad: leżeć brać witaminy i wapno, bo tylko to mi można, w masce do Jasia, Ola dziś wyjeżdża, a nic jej nie jest.
Jaś - wychodzą mu 2 zęby u góry, weterynarz mówił, że będzie bal. poza tym kiedy to zobaczył, to jego pierwsze pytanie było, ile on ma miesięcy? no przecież 4 i tydzień. On na to że wygląda na 6 i że strasznie szybko rośnie w związku z powyższym mamy zlecone badania krwi i mięso wcinać. bo potrzeby duże przy tak intensywnym wzroście, a zpiersi tyle żelaza nie dostanie, więc może być niedokrwiatość. szczepenie przesunął nam o cały miesiąc. więc tylko jedno kłócie w przyszłym tygodni. na razie spadam robić śniadanko. Zajrzałam bom była ciekawa zdjęć
pa

Hej, hej,
średnio przytomna jestem, Harry mnie wczoraj zatrzymał, najpierw w wannie, później w łóżku, a rano trzeba wstać jak zwykle ;) ide po kawę i może jakieś śniadanie.

ja już po, zaraz Ole wyprawię do przedszkola (mają dziś lekcję muzealną w Muzeum Narodowym) i bedę siedzieć, z Wami, bo nic nie mogę robić, a mam taką chęć na shopping :(

Dodry dzień ;)
Mała się chyba przestawiła :) Wstała o 7 rano tak że matka wyspana :) Tfu tfu żeby nie zapeszyć. A może to w nagrodę za te kożuszki i inne?
Lecę kawkę zrobić póki śpi jeszcze.

czesc laski i bobaski... :)

shady... ale z nas to kompletne sieroty... przeciez moglas ze mna przystanek podjechac i tam juz by bylo przejscie na druga strone...  ::)
przykro mi, zem taka glupia... ;)

...ale od mozdzylo mnie wczoraj kompletnie... bo i tak prezesowska ryczanka na poczatku i ogolnie centra hanlowe sa dobre ale nie na tyle godzin... choc nie powiem, wygodne to na spotkania... ;)

ale teraz juz wiem, ze na 100% Prezesowi ida zeby... smoka juz nie ssie, tylko gryczie, to samo z butelka... marudzi, jeczy, steka od 7... widze, ze spiacy, ale nie spanie mu w glowie... dobrze, ze to spotkanie nie dzis, bo bym nie przyszla z nim w takim stanie...

reklama
Ja na shoping wybiore się jutro. Nie ma siły ;)
Małgosiu, a Ty sie kuruj szybko to sie w przyszłym tygodniu razem wybierzemy :)

Teddy, ale pociesz się, że Ty juz będziesz po jak nasze dzieci dopiero zaczną stękać w sprawie zębów ;)

Do góry