reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
czy któraś a Was karmi swoją pociechę o 24:20???? ::) Chyba złożę reklamację. Wiem że to podobno zdrowsze żarcie no ale bez przesady.

ja też spadam. Mam szansę że 2,5-3 gpdzinki ciągiem pośpię. Pa.

jak mój Tymek miał dwa miesiące i zabieg na przepuklinę to poznałam Roksanę , mamę małego Pawełka, trzy tygodnie starszego od Tymka i identycznego .....normalnie jak brat bliźniak :D , małe dzieci częściej bywają do siebie podobne niż nam się zdaje, a może poprostu niektóre mamy nie pilnują swoich mężów, hihihihihi i potem takie sytuacje ehheheheheheheh....

Pozdrówki :)

reklama
dzień dobry :)
superbasiek coż to za konkluzja i to od samego rana ;) a tak w ogóle witamy na naszym forum
dziś mam kryzys...
tymek zasnął o 18.30 juz na bożą noc. musiałam go obudzić do kąpania (bo przdwczoraj nie był kąpany) o 22, nakarmiłam, mąż uśpił. obudził się o 2, o 4 i o 5.30... od tej wpół do szóstej już nie miał zamiaru spać :mad: zdrzemneliśmy się jeszcze pół godzinki po siódmej...
teraz on oglada "egzamin z szycia" :laugh: a ja robię za zmorę :-[
albo zacznę chodzić spać o 20 zamiast o 23, albo nie wiem co :p
no generalnie niewyspana jestem.
a w nocy nie dość, ze śnieg sypał to jeszcze wichura była :mad: gdzie wiosna pytam ja kogo???
a mój mąż znów wyjechał. nie będzie go prawie dwa tygodnie... za to od 20 lutego zaczyna nową pracę
tancze.gif
tancze.gif
tancze.gif

Do góry