Teddy
Październikowa mać
*syla* pisze:teraz nie mogę...jestem zajęta statystyką ;D
tez sobie na noc zajmujace zajecie znalazlas....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
*syla* pisze:teraz nie mogę...jestem zajęta statystyką ;D
Teddy pisze:kochana... a jak ja teraz pojde spac i przyjde rano o 9 i tam juz bedzie 31, to skad ja sie dowiem z jakiej oni strefy czasowej nadaja.... he???
*syla* pisze:Doxa, ale Oli pulchniutki i jaki pomarańczowy na buzi. Moja Iga taka blada....
Doxa pisze:Teddy no to nie idź spać, tylko pilnuj :laugh:
shady pisze:
ok laseczki znikam....dobranoc...jakbyscie juz ustalily date i godzine spotkania a przede wszystkim miejsce poprosze na priva, bo znajac zycie nie zdaze czytac za wasza produkcja
dobranoc
Doxa pisze:shady pisze:
ok laseczki znikam....dobranoc...jakbyscie juz ustalily date i godzine spotkania a przede wszystkim miejsce poprosze na priva, bo znajac zycie nie zdaze czytac za wasza produkcja
dobranoc
Shady nie musisz nadążać za produkcją na "witam", dlatego Teddy założyła osobny wątek na umawianie się!!!!