reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

doxa świetne te zdjęcia "porównawcze"!!!
aż trudno uwierzyć, ze to to samo dziecko, co? jak one rosną...

reklama
Witajcie!

Efuniu ... mamy połowę lutego, czemu Ty wiosny szukasz ;)
A z tym spaniem mam podobnie, Oli pada około 20, ja po północy ... ale na szczęście śpi do jakieś 8:30 z jednym karmieniem po drodze ...

Oj tak, ciężko, ciężko uwierzyć że to to samo dziecko ... a taki był malutki ... normalnie płakać mi się chce!

cześć! a ja się wyspałam! ale fajnie.
Teddy, wiem, o którą herbatkę chodzi, nie ma problemu, kupię, masz rację, jak wszyscy to wszyscy!
idę oglądać zdjęcia.

Cześć dziewczyny.
Lecę czytać, co by na bierząco być... ale tego naprodukowałyście.  :o
U nas biało, pochmurno, ciągle pada :( Znowu dziecię dzisiaj świata nie zobaczy.

czesc laski i bobaski... :)

ja ostatnio segregowalam ciuszki Prezesa i chowalam te co juz sa za malutkie... i nagle przebieg (zeby nie powiedziec przelecial) mnie taki lek polaczony z zalem, ze zadna chwila juz sie nie powtorzy, ze on juz nigdy nie bedzie taki malutki... i ze byc moze cos stracilam, przegapilam...
i tak mi sie jakos smutno zrobilo...

dzieki Magdusiek...

witajcie

no to i ja se kupię a co!

Efuniu, pocieszę Cię że ja mam tak prawie cały czas. Dziś księżna obudziła się o 24:20 ::), 3:30, 5:30, chyba 7 ale ja nie miałam siły głowy podnieść. O 7:20 pomógł małej budzik :laugh: Szczęście że Magda (moja siostra) mogła później jechać do pracy a Oskar dziś wyjątkowo na 9:50 to nie musieliśmy wstawać o 6.
Efuniu a z ta pracą męża to świetnie. Teraz widzę co to znaczy jak ojca nie ma przez tydzień. Ja już zaczynam na rzęsach chodzić i w depresję, nie do wyleczenia, popadać ;D Tak to chociaż wstawać nie trzebabyło wcześnie bo Oskara do szkoły wyprawił, odwiózł i przywiózł. No a ja mogłam do rana na bb siedzieć :laugh:
Ta depresja to chyba z braku kontaktu z Wami :)

Doxa, niesamowite - Oli faktycznie ledwo się na przewijaku mieści :)
Ale jestem też pod wrazeniem statystyki, dobrze, ze telefony wczoraj spisałam  ;D wzrok mam dobry, ale nie az tak.

Witam wszystkich!!!
Dzisiaj w nocy zmarł ostatni już króliczek z całej trójki!  :(
Bardzo to przeżyłam, bo wiele serca włożyłam w to, aby wytrzymał. Karmiłam go, grzałam własnymi dłońmi, żeby miał ciepło... :( :( :(

Moje maleństwo jescze śpi z tatusiem, więc mam troszkę luzu...

Doxa masz super suwaczek!!! Muszę wejść na tę stronkę i coś sobie znależć!

czesc!

my tez segregowalismy ubranka - az trudno uwierzyc, ze Tola w ogole je nosila, takie sa malenkie ::)

Doxa, Oli to chlop jak dab...

a my jutro idziemy na echo i mamusia juz dzis na zapas sie schizuje :(

reklama
Teddy pisze:
czesc laski i bobaski... :)

ja ostatnio segregowalam ciuszki Prezesa i chowalam te co juz sa za malutkie... i nagle przebieg (zeby nie powiedziec przelecial) mnie taki lek polaczony z zalem, ze zadna chwila juz sie nie powtorzy, ze on juz nigdy nie bedzie taki malutki... i ze byc moze cos stracilam, przegapilam...
i tak mi sie jakos smutno zrobilo...

Jak się nie powtórzy!!! Chłopa masz? Masz! ;) więc się powtórzy :laugh:

Do góry