reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Cześć,
My też sprawdzaliśmy czy nie ma wirusów, bo dziwne ostatnio rzeczy się dzieją, a dziś ma być jakiś zmasowany atak.

Witamy nową mamusię :) Jarella, mIło, że dołączyłaś.

Natalia usnęła wczoraj w swoim łózeczku, trochę marudziła, ale bez przesady. A smoczkiem pluje... tylko ten jeden raz się udało. Widocznie musi by ć bardzo zmęczona, żeby się skusić.

reklama
czesc laski i bobaski... :)

ostatnio duzo nowych mamusiek sie pojawia...
super... bedzie komu Misia drapac... ;)

Malgos, a to nie bylo to dla dzieci???
eeee.... dupa nie przyjecie...

to dla dzieci chyba w sobotę... też jestem ciekawa jak będzie.
Małgosiu - Ola niezła jak na widok teścia zmyka ;)

malgosia_76 pisze:
Frezji dawno nie było? Kto ma z nią kontakt, bo zaczynam się martwić. To już tydzień, a nie mówiła, że wyjeżdża :(

Frezyjka nas zdradza... teraz u ziomalek siedzi... ;)

dzien dobry Mamusie i Dzieciaczki!!

Oj dawno mnie tutaj nie bylo. Wyjasnila sie za to kwestaia wychowawczego. Od wczoraj jestem na urlopie wypoczynkowym , a potem do maja wychowawczy. Gabrysia cwierka wesolo przez caly dzien. Zasypia tylko na pol godzinki i o ok 19 pada zmeczona na pare juz godzin. Niedlugo czeka nas druga wizyta USG bioderek.

imprezka dla dzieciaków w niedzielę o 15.00, ale mam kłopot gdyż dziecię ciotki Klotki się rozchorowało i jej przyjazd stoi pod znakiem zapytania. Qrcze, ja nie umiem grac na klawiszach :( teraz to zupełnie sama bedę musiała imprezkę pociągnąć, nie jest źle ale ten klawisz mnie martwi.

Teddy,
faktycznie dupa, a nie imprezka. Z dzieciakimi poszliśmy spać już po 21.00 a oni siedzieli i "bawili" się na urodzinach dzieci.

Ty to Jesteś detektyw! 8)

Witajcie,

Miałam popsuty net :( Pewnie sporo do nadrobienia...
Lecę czytać co się u Was działo. Jak tam Joliczek sobie poradził, jak imprezka Oli...W ogóle to moc buziaków dla Oleńki i wszystkich solenizantów, którym nie miałam okazji złożyć życzonek.

Dziękuję dziewczyny za miłe powitanie. Trochę czasu minie zanim zorientuję się chociaż trochę co się u Was wcześniej działo, bo 1300 ::) stron to chyba nie dam rady przeczytać. ;) Kamila przesypia na ogół całe noce, zasypia ok 20-21 wstaje 5-7, oczywiście po pobudce o 5 zasypia gdzieś do 7.30. Ja jestem więc szczęśliwa i niebywale wyspana jak na mamusię tak małego brzdąca. Gada, hitem ostatnio jest a grr, właściwie bez przerwy, nawet ze smokiem, rączką czy butelką w buzi. Strasznie rwie się do siadania i ostatnio tak jakby próbowała się przewracać z brzuszka na plecy, kilka razy jej się udało ale nie wiem czy świadomie. Na razie o nas tyle, bo muszę małą nakarmić i na spacerek lecieć.

reklama
Ze spacerku nici - za oknem prawdziwa zamieć śnieżna. Mała pewnie potem da mi popalić, bo na razie to bawi się motylkiem ;)

Do góry