reklama
lindsay pisze:Wiecie co -moje dziecko zaczeło reagowac na obcych i płakac. Wiem ze to za wczesnie, zeby juz rozpoznawało tak super, ale moze zapach, głos itp. W kazdym badz razie ryczy na rekach u nowych ludzi.
może za wcześnie... w każdym razie mój tymek tez tak reaguje. dwa tygodnie temu robeczał się na rękach u mojego ojca. nie widział go ponad tydzien i najpierw patrzył na niego trochę skonsternowany, a potem jak tat wziął go na ręce to zaczął ryczeć... innych ludzi nie wypróbowałam, bo nie spotykam się z nikim, kto mógłby (komu pozwoliłabym) brać tyma na łapy... swoją drogą mojej matki może nie widzieć dowolnie długo i nie beczy... może poznaje róznicę miedzy babskim a męskim głosem? czy jak...
a w ogóle to dzień dobry
Vertigo
Październikowa Mama 2005
witam!
czemu jak ja jestem to Was nigdy nie ma ??? uprasza sie o zmiane godzin urzedowania!
a tak poza tym to jest wymeczona, bo Antonina wyjatkowo obudzila sie w nocy dwa razy i wstala o 6:30 : a do tego cierpie z powodu zatok
czemu jak ja jestem to Was nigdy nie ma ??? uprasza sie o zmiane godzin urzedowania!
a tak poza tym to jest wymeczona, bo Antonina wyjatkowo obudzila sie w nocy dwa razy i wstala o 6:30 : a do tego cierpie z powodu zatok
malgosia_76
Fanka BB :)
Vertigo pisze:ina07 pisze:ciekawe jak tam Małgosia ....imprezowiczka
zalana...
;D ;D ;D
No ładnie, To była dziecięca impreza. Ma nie zalan, bo mama karmiąca, póki co! ;D
Cześć Kobietki,
Ina Tobie imprezkę, czy Twoim dzieciakom, bo to zasadnicza różnica?!
Idę czytać dalej, bo doszłam tylko do wieczora 19 z minutami
luszka
październik'05, lipiec'07
Hej Kobietki
Hi hi hi i wtedy okaże się czy woli długowłosych czy nie ;D
Doxa pisze:Teddy pisze:lindsay pisze:choć nie wiem czy czasem Natalka Luszkowa tez nie powalczy
Natalka luszkowa to ma patkowego Dawidka... oni juz na randki chadzaja...
Teddy jeszcze nic nie jest przesądzone, może Natalka Luszki zmieni zdanie na grupowym spotakaniu, na razie biedulka
widziała tylko jednego ...
Hi hi hi i wtedy okaże się czy woli długowłosych czy nie ;D
reklama
malgosia_76
Fanka BB :)
Doxa,
Różyczki bardzo się podobały, ale moje malkontenckie dziewczę, zwróciło uwagę, a czemu nie tulipany? ;D ale to jest właśnie cała Ola.
Basen dla dzeci musi być ozonowany i instruktorzy muszą mieć przygotowanie do pracy z niemowlakami.
Grzyb - bez przesady. chodzić po prysznicach nie będzie!
Imprezka, jak imprezka, przyszli, zjedli, wyszli. To tylko dziadkowie, więc bez żadnych rewelacji, poza tym, że Jaś rozryczał się na widok teścia, a potem nawet pobekiwała na widok mojej mamy, a ona zajmowała się nim w ostatni poniedziałek i wszystko było git, Teść mnie nie dziwi, bo na jego widok jego własny syn spier... gdzie pieprz rośnie, a Ola ucieka do swojego pokoju i trzeba ją znosić na dół, jak już zniesie się, to siedzi z zakrytą buzią i nie patrzy w jego stronę. Coś ma ta paskuda w sobie ;D
Żarełko ok, tort wyszedł, ale o dziwo chlebek mi klapł i kolacja była bez chleba. (a miał być atrakcją)
Frezji dawno nie było? Kto ma z nią kontakt, bo zaczynam się martwić. To już tydzień, a nie mówiła, że wyjeżdża
Jolku, trzymam kciuki za dzisiejszy dzionek!!
Wiatm nową mauśkę!!
A co ze spotkaniem w przyszłym tygodniu? Bociania Łąka? a co to takirgo? jest dobre ciacho i gdzie?
Różyczki bardzo się podobały, ale moje malkontenckie dziewczę, zwróciło uwagę, a czemu nie tulipany? ;D ale to jest właśnie cała Ola.
Basen dla dzeci musi być ozonowany i instruktorzy muszą mieć przygotowanie do pracy z niemowlakami.
Grzyb - bez przesady. chodzić po prysznicach nie będzie!
Imprezka, jak imprezka, przyszli, zjedli, wyszli. To tylko dziadkowie, więc bez żadnych rewelacji, poza tym, że Jaś rozryczał się na widok teścia, a potem nawet pobekiwała na widok mojej mamy, a ona zajmowała się nim w ostatni poniedziałek i wszystko było git, Teść mnie nie dziwi, bo na jego widok jego własny syn spier... gdzie pieprz rośnie, a Ola ucieka do swojego pokoju i trzeba ją znosić na dół, jak już zniesie się, to siedzi z zakrytą buzią i nie patrzy w jego stronę. Coś ma ta paskuda w sobie ;D
Żarełko ok, tort wyszedł, ale o dziwo chlebek mi klapł i kolacja była bez chleba. (a miał być atrakcją)
Frezji dawno nie było? Kto ma z nią kontakt, bo zaczynam się martwić. To już tydzień, a nie mówiła, że wyjeżdża
Jolku, trzymam kciuki za dzisiejszy dzionek!!
Wiatm nową mauśkę!!
A co ze spotkaniem w przyszłym tygodniu? Bociania Łąka? a co to takirgo? jest dobre ciacho i gdzie?