reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

to ja zegnam Panie...
...i ide uwalic swoje zwloki tam, gdzie kazdej nocy zwykly one spoczywac... i to w sposob konwencjonalny...

reklama
lindsay pisze:
A bo Twoj Oli starszy ;) Czekamy az Macio skonczy 4 miesiace.
u nas kupy czekolada-braz , ale tylko raz w tygodniu :( meczy sie bidulek pod koniec tygodnia, a nie chce mu za czesto pomagac.
zupke podajesz juz zamiast jakiegos posiłku czy po mleczku ?

Lindasy wiem, wiem, że Macio młodszy ;)  A zupkę podaje się przed mleczkiem, zacznij od 1 łyżeczki (ja pierwszą łyżeczkę dawałam Olemu chyba z 10min, bo tylko czubek zamaczałam w zupce :laugh:) i potem pierś, następnego dnia 2 łyżeczki i pierś ... i tak aż zje zawartość całego słoika. Jak Oli zaczął tyle zjadać to przestałam mu dawać pierś, on oczywiście mógłby ssać, ale nie chcę mu żołądka rozpychać, z resztą i tak nadmiar ulewał ;)  A pierś dostaje mniej więcej 1,5 godziny po zupce, jabłuszka jeszcze nie dawałam, ale chyba niedługo zacznę.

;D dobra, dobra będzie więcej - dziewczyny miejcie się na baczności Ignasiomen ( to wymyślił mój starszak) nadchodzi !!

Teddy pisze:
cicho badz... glupia ciotko!!!

nie moglas potwierdzic, jaka to prace ogromna wykonalas, zeby znalezc instrukcje... teraz to bedzie miala wymowke, ze jaka praca taka placa... ;)

Napracować to ja się napracowałam, pisząc tę instukcję ;)

nie.... ja juz naprawde ide spac, bo przeczytalam, ze Doxa zamacza piers w zupce... a to mi do niej nie bardzo pasuje...  ::)

Teddy pisze:
lindsay pisze:
choć nie wiem czy czasem Natalka Luszkowa tez nie powalczy ;)

Natalka luszkowa to ma patkowego Dawidka... oni juz na randki chadzaja...

Teddy jeszcze nic nie jest przesądzone, może Natalka Luszki zmieni zdanie na grupowym spotakaniu, na razie biedulka widziała tylko jednego ... ;)

Teddy pisze:
nie.... ja juz naprawde ide spac, bo przeczytalam, ze Doxa zamacza piers w zupce... a to mi do niej nie bardzo pasuje... ::)

No nie wiem gdzie Ty przeczytałaś, że ja pierś ZAMACZAM w zupce :laugh: :laugh: :laugh: Faktycznie idź i wypocznij ;)

Doxa pisze:
Lindasy wiem, wiem, że Macio młodszy ;)  A zupkę podaje się przed mleczkiem, zacznij od 1 łyżeczki (ja pierwszą łyżeczkę dawałam Olemu chyba z 10min, bo tylko czubek zamaczałam w zupce :laugh:) i potem pierś, następnego dnia 2 łyżeczki i pierś ... i tak aż zje zawartość całego słoika. Jak Oli zaczął tyle zjadać to przestałam mu dawać pierś, on oczywiście mógłby ssać, ale nie chcę mu żołądka rozpychać, z resztą i tak nadmiar ulewał ;)  A pierś dostaje mniej więcej 1,5 godziny po zupce, jabłuszka jeszcze nie dawałam, ale chyba niedługo zacznę.

tu przeczytalam...

.... dobranoc

reklama
Dobranoc, Teddy, Dobranoc rzeczywiście jesteś zmęczona :laugh: i coś na oczy Ci padło ;)  Do jutra!!! A raaczej do dzisiaj rano ;)

Do góry