reklama
Doxa
Fanka BB :)
lindsay pisze:A bo Twoj Oli starszy Czekamy az Macio skonczy 4 miesiace.
u nas kupy czekolada-braz , ale tylko raz w tygodniu meczy sie bidulek pod koniec tygodnia, a nie chce mu za czesto pomagac.
zupke podajesz juz zamiast jakiegos posiłku czy po mleczku ?
Lindasy wiem, wiem, że Macio młodszy A zupkę podaje się przed mleczkiem, zacznij od 1 łyżeczki (ja pierwszą łyżeczkę dawałam Olemu chyba z 10min, bo tylko czubek zamaczałam w zupce :laugh i potem pierś, następnego dnia 2 łyżeczki i pierś ... i tak aż zje zawartość całego słoika. Jak Oli zaczął tyle zjadać to przestałam mu dawać pierś, on oczywiście mógłby ssać, ale nie chcę mu żołądka rozpychać, z resztą i tak nadmiar ulewał A pierś dostaje mniej więcej 1,5 godziny po zupce, jabłuszka jeszcze nie dawałam, ale chyba niedługo zacznę.
Teddy
Październikowa mać
lindsay pisze:choć nie wiem czy czasem Natalka Luszkowa tez nie powalczy
Natalka luszkowa to ma patkowego Dawidka... oni juz na randki chadzaja...
Doxa
Teddy pisze:cicho badz... glupia ciotko!!!
nie moglas potwierdzic, jaka to prace ogromna wykonalas, zeby znalezc instrukcje... teraz to bedzie miala wymowke, ze jaka praca taka placa...
Napracować to ja się napracowałam, pisząc tę instukcję
Doxa
Teddy pisze:lindsay pisze:choć nie wiem czy czasem Natalka Luszkowa tez nie powalczy
Natalka luszkowa to ma patkowego Dawidka... oni juz na randki chadzaja...
Teddy jeszcze nic nie jest przesądzone, może Natalka Luszki zmieni zdanie na grupowym spotakaniu, na razie biedulka widziała tylko jednego ...
Doxa
Teddy pisze:nie.... ja juz naprawde ide spac, bo przeczytalam, ze Doxa zamacza piers w zupce... a to mi do niej nie bardzo pasuje... :
No nie wiem gdzie Ty przeczytałaś, że ja pierś ZAMACZAM w zupce :laugh: :laugh: :laugh: Faktycznie idź i wypocznij
Teddy
Październikowa mać
Doxa pisze:Lindasy wiem, wiem, że Macio młodszy A zupkę podaje się przed mleczkiem, zacznij od 1 łyżeczki (ja pierwszą łyżeczkę dawałam Olemu chyba z 10min, bo tylko czubek zamaczałam w zupce :laugh i potem pierś, następnego dnia 2 łyżeczki i pierś ... i tak aż zje zawartość całego słoika. Jak Oli zaczął tyle zjadać to przestałam mu dawać pierś, on oczywiście mógłby ssać, ale nie chcę mu żołądka rozpychać, z resztą i tak nadmiar ulewał A pierś dostaje mniej więcej 1,5 godziny po zupce, jabłuszka jeszcze nie dawałam, ale chyba niedługo zacznę.
tu przeczytalam...
.... dobranoc
reklama