reklama
Doxa
Fanka BB :)
Lindsay ja zupkę podaję już od 2 tygodni tzn. dopiero od kilku dni Oli zjada całą.
A ulewanie ... hmmm było już całkiem nieźle, chlustanie przeszło w ulewanie i to nie po każdym posiłku ... a od 3 dni znowu chlusta ... ja już nie wiem, na razie czekam, może mu przejdzie ...
Wczoraj przy okazji szczepienia dostałam skierowanie na morfologię i w przyszłym tygodniu pójdziemy do laboratorium. Mam nadzieję, że będzie lepiej! Po przejściu na Hemofer kupki mają kolor czekoladowy ... czyli widać gołym okiem że dostaje żelazo, wcześniej były żółte.
A ulewanie ... hmmm było już całkiem nieźle, chlustanie przeszło w ulewanie i to nie po każdym posiłku ... a od 3 dni znowu chlusta ... ja już nie wiem, na razie czekam, może mu przejdzie ...
Wczoraj przy okazji szczepienia dostałam skierowanie na morfologię i w przyszłym tygodniu pójdziemy do laboratorium. Mam nadzieję, że będzie lepiej! Po przejściu na Hemofer kupki mają kolor czekoladowy ... czyli widać gołym okiem że dostaje żelazo, wcześniej były żółte.
Doxa
Fanka BB :)
No tak konkurencja naszym chłopakom rośnie ... mam nadzieję, że poznamy na żywo Ignasia na najbliższym spotkaniu!
PS. Teddy ciotka Doxa jest przygotowana i instrukcję ma skopiowaną :laugh: :laugh: :laugh: Myślę że na tym forum wklejałam ją już z kilkadziesiąt razy
PS. Teddy ciotka Doxa jest przygotowana i instrukcję ma skopiowaną :laugh: :laugh: :laugh: Myślę że na tym forum wklejałam ją już z kilkadziesiąt razy
Doxa pisze:Lindsay ja zupkę podaję już od 2 tygodni tzn. dopiero od kilku dni Oli zjada całą.
A bo Twoj Oli starszy Czekamy az Macio skonczy 4 miesiace.
u nas kupy czekolada-braz , ale tylko raz w tygodniu meczy sie bidulek pod koniec tygodnia, a nie chce mu za czesto pomagac.
zupke podajesz juz zamiast jakiegos posiłku czy po mleczku ?
Ignaś super. Włosy extra. Jak nic kawaler dla Miśki Duralexowej
reklama