reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Doxa pisze:
Ja też chciałam kupić tę I-ą zupkę z bobvity, ale akurat nie było w sklepie. Oli nie ma żadnych alergii, więc ja nie bałam się tetgo mleka w proszku, dostaje ją od 5dni i jest OK ;)

Tymuś też zupkę zapija mleczkiem?

Tak każdy słoiczek popija mleczkiem nawet jabłuszko. Dziwne jest jednak to, że po słoiczku je tyle samo mleczka co gdyby go nie jadł :-( Gdzie mu się to mieści? A ja chciałam zastąpić jeden posiłek mleczny właśnie zupką ... jednak to chyba jeszcze teraz nie przejdzie :-)

Pora spotkanie nie była ustalona :laugh:

Jolik Oli też zjada normalną porcję mleka ;) Lekarz mówił, że będzie jadł stopniowo mniej, aż sam odstawi pierś w tym posiłku. No wiesz zupka ze śmietanką jest lepsza :laugh:

Doxa- no to mnie uspokoiłaś. Nie wiedzialam, że on się musi odzwyczajać od tej porcji mleka :-) myslałam, że wystarczy pełny brzuszek ... oj te dzieciaczki mnie zadziwiają :-)

A ja własnie małego wystawiłam do okienka. A przy okazji sama się trochę przewietrzę. Siedzimy razem w pokoju gdzie stoi komp. Mały w wózku a ja w dwóch polarach i w rękawiczkach mogę z Wami postukać. Póki co mamy tutaj 8,3 stopnia :-)

faktycznie piszecie jak szalone dzisiaj...a ja jestem wdzieczna Vertigo, ze mnie przekonala do spacerku...bylismy 2 godzinki :)

Nio dziewczyny gdzie jesteście? Własnie dzwonił mój małżon - bedzie póxniej bo jedzie do mechanika naprawić wycieraczki, które ja podczas ostatnich zakupów zepsułam ... tzn same się zepsuły :-D czeka mnie samodzielna kapiel Tymeczka, który śpi i śpi ;-)

reklama
Do góry