reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
duralex pisze:
Wszystkiego naj.. dla wszystkich dzieciaczków i szczególne życzenia imieninowe dla Tymków

Tymuś
bardzo dziękuje za pamięć :-) Fajnie, że w końcu się pojawiłaś :-) Jeszcze Efunię trzeba namówić na częstsze odwiedziny naszego forum :-) Powiedz jej coś do słuchu ....

Doxa - a zupke przygotowujesz sama czy korzystasz z gotowców?

Jolik jeszcze z gotowców, Oli zajada Gerbera. Jak będzie trochę większy to zacznę sama mu robić, na razie jest za mały na "toksyczne" marchewki :laugh: A nie mam własnych w ogródku :(

Doxa - też kupiłam zupke z Gerbera ale potem spojrzałam na skład i ... mleko pełne w proszku :-( Szczerze mówiąc to to mnie do niej zniechęciło. Kupiłam za to z BoboVity "pierwszą zupkę" jutro będziemy ja testowali :-)
Dzisiaj dostanie większą porcję jabłuszka, może pomoże mu w zrobieniu kupki ....

Ja też chciałam kupić tę I-ą zupkę z bobvity, ale akurat nie było w sklepie. Oli nie ma żadnych alergii, więc ja nie bałam się tetgo mleka w proszku, dostaje ją od 5dni i jest OK ;)

Tymuś też zupkę zapija mleczkiem?

Doxa pisze:
Duralex witaj, witaj!!! Nawoływałaśmy Ciebie kilka razy!
W czwartek planujmy spoktanko, piszesz się?

A gdzie to spotkanie?? Byłam dzisiaj z małą u lekarza i powiedział, że nie można z dzieckiem wychodzić na taki mróz. Poza tym mała mi pokasłuje .. jak stwierdził lekarz z winy wydzieliny (nawet nie czuje jak rymuję). Także jak nie będzie takiego mrozu to może się pojawię :)

Spotkanie ma być w Wola Park - Auchan

Duralex, a od jakiej temperatury pediatra pozwolił wychodzić z dzieckiem?

Warszawianki,

31 stycznia 2006 r. (wtorek) są Dni Otwarte w Fundacji Rodzić po ludzku, w programie :

11.00 - 12.30 - Zabawy rozwijające wyobraźnię małego dziecka - Prowadzi Małgorzata Dąbrowska (psycholożka)

13.00 - 14.00 - Moc dotyku - dlaczego warto masować małe dziecko? - Prowadzi Małgorzata Czarniecka (międzynarodowa instruktorka masażu dziecięcego)

Może się wybierzemy?

Pediatra powiedział, że do -5C jedynie. Potem ostre powietrze niekorzystnie wpływa na układ oddechowy... Ale myślę, że jak będzie trochę więcej to przeniesienie małej do samochodu, też jej nie zaszkodzi.

reklama
Doxa, nie głupi ten plan zajęć. Może tym razem by mi się udało pojechać :laugh: Zobaczymy.

Ja tak się zarzekałam że z małą w każdą pogodę na spacer a tu się wystrachałam przez to jej kichanie i pokasływanie. Teraz już super ale chyba jednak trochę za zimno.

jeszcze co do czwartkowego spotkania, to w którym miejscu mamy podpisać listę????

Do góry