reklama
Jolik
Nieźle zakręcona mama
duralex pisze:Wszystkiego naj.. dla wszystkich dzieciaczków i szczególne życzenia imieninowe dla Tymków
Tymuś bardzo dziękuje za pamięć :-) Fajnie, że w końcu się pojawiłaś :-) Jeszcze Efunię trzeba namówić na częstsze odwiedziny naszego forum :-) Powiedz jej coś do słuchu ....
Doxa - a zupke przygotowujesz sama czy korzystasz z gotowców?
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Doxa - też kupiłam zupke z Gerbera ale potem spojrzałam na skład i ... mleko pełne w proszku :-( Szczerze mówiąc to to mnie do niej zniechęciło. Kupiłam za to z BoboVity "pierwszą zupkę" jutro będziemy ja testowali :-)
Dzisiaj dostanie większą porcję jabłuszka, może pomoże mu w zrobieniu kupki ....
Dzisiaj dostanie większą porcję jabłuszka, może pomoże mu w zrobieniu kupki ....
Doxa pisze:Duralex witaj, witaj!!! Nawoływałaśmy Ciebie kilka razy!
W czwartek planujmy spoktanko, piszesz się?
A gdzie to spotkanie?? Byłam dzisiaj z małą u lekarza i powiedział, że nie można z dzieckiem wychodzić na taki mróz. Poza tym mała mi pokasłuje .. jak stwierdził lekarz z winy wydzieliny (nawet nie czuje jak rymuję). Także jak nie będzie takiego mrozu to może się pojawię
Doxa
Fanka BB :)
Warszawianki,
31 stycznia 2006 r. (wtorek) są Dni Otwarte w Fundacji Rodzić po ludzku, w programie :
11.00 - 12.30 - Zabawy rozwijające wyobraźnię małego dziecka - Prowadzi Małgorzata Dąbrowska (psycholożka)
13.00 - 14.00 - Moc dotyku - dlaczego warto masować małe dziecko? - Prowadzi Małgorzata Czarniecka (międzynarodowa instruktorka masażu dziecięcego)
Może się wybierzemy?
31 stycznia 2006 r. (wtorek) są Dni Otwarte w Fundacji Rodzić po ludzku, w programie :
11.00 - 12.30 - Zabawy rozwijające wyobraźnię małego dziecka - Prowadzi Małgorzata Dąbrowska (psycholożka)
13.00 - 14.00 - Moc dotyku - dlaczego warto masować małe dziecko? - Prowadzi Małgorzata Czarniecka (międzynarodowa instruktorka masażu dziecięcego)
Może się wybierzemy?
reklama
*syla*
kobieta pracująca...
Doxa, nie głupi ten plan zajęć. Może tym razem by mi się udało pojechać :laugh: Zobaczymy.
Ja tak się zarzekałam że z małą w każdą pogodę na spacer a tu się wystrachałam przez to jej kichanie i pokasływanie. Teraz już super ale chyba jednak trochę za zimno.
jeszcze co do czwartkowego spotkania, to w którym miejscu mamy podpisać listę????
Ja tak się zarzekałam że z małą w każdą pogodę na spacer a tu się wystrachałam przez to jej kichanie i pokasływanie. Teraz już super ale chyba jednak trochę za zimno.
jeszcze co do czwartkowego spotkania, to w którym miejscu mamy podpisać listę????