reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Jolik pisze:
A ja nie wiem czy się cieszyć czy nie, ale dzisiaj dostałam @ ! Mogła się ta beztroskość ciągnąć przynajmniej przez 6 miesięcy :-) no cóż ...

witaj w klubie, ja też dzisiaj @ dostałam, ale już drugą :(
wszystkim wczorajszym i dzisiejszym dzieciaczkom w ich dzień wszystkiego naj!!!

ja wczoraj i tez druga... i jestem wsciekla, bo mi tampony nie pasuja... :(
w srodku luzik, a na wejsciu ciasnota... i suwa mi sie po kanale jak sledz... a jak wyciagam to cholernie boli, pomimo, ze Mini... :(
fakt, przez ostatni rok OB sie spapraly strasznie, jakies taki plastikowe z wierzchu i sztywne jak korki... musze poszukac jakichs innych... :(

o, i tyle...

efunia pisze:
w każdym razie dziś tym zrobił 4 kupki i przez cały dzień był taaaki spokojny. mój lekarz miał rację mówiąc, ze jeśli będzie więcej kupek, to gazy nie będą małego tak męczyć...no i coś w tym jest. nie mam pojęcia skąd tyle kup, ale fajnie, ze były... :)

Efuniu u nas właśnie odwrotnie jak są często kupy to nasze bąko-kolki bardziej męczą. Jak jest jedna kupa a porządna to Dawidek jest spokojniejszy.

A w ogóle to witam i zmykam, bo idę karmić (jak zwykle)

Szymonku 100 latek zdrówka i uśmiechów :) :) :)

efunia pisze:
może rzeczywiście chce być ze mną :) tylko to troche męczace :(
w każdym razie ja o sztucznym mleku też nie myślę.
kilka razy wieczorem mały dostał nutramigen (ze wzgledu na ulewanie) i skończyło się to poranną kolką gigantką :( niby ten nutramigen to dla superalergików, ale jednak sztuczne mleko więc chyba bardziej ciężkostrawne niż moje? co o tym sądzicie?
w każdym razie dziś tym zrobił 4 kupki i przez cały dzień był taaaki spokojny. mój lekarz miał rację mówiąc, ze jeśli będzie więcej kupek, to gazy nie będą małego tak męczyć...no i coś w tym jest. nie mam pojęcia skąd tyle kup, ale fajnie, ze były... :)

wiesz co? nie wiem o co chodzi z tym nutramigenem... a bebilon pepti to od tego samego weterynarza byl? bo generalnie bebilon pepti jest dla dzieci z uczuleniem na bialka mleka, a nutramigen dla dzieci z nietolerancja cukru mlekowego - zupelnie dwie rozne sprawy, a nieraz juz spotkalam sie z tym, ze pediatrzy przepisuja to zamiennie.
sztucznego mleka to ja sie boje ze wzgledu na cyce - mam obsesje, ze laktacja zamrze i skutecznie mnie to od podania butli odstrasza ;)

jezeli Tymek ma problemy z alergia na szeroko pojeta krowe to jest jeszcze bebilon amino - na bazie wolnych aminokwasow, ale drogi jak cholera (mala puszka na recepte ok.30pln!)

a jak u Was z konsystencja kupek ???

witam, witam

a Ty Vertigo co taka biegła jestes w sztucznych mlekach ? ja podaje raz dziennie Bebilon Pepti i u nas polepszenie, ale kupy gestsze sie zrobiły i nie chca wyłazić ;)
Efunia Ty Bebilon probuj a nie Nutramigen.

czesc laski i bobaski... :)

ale ladna pogoda dzisiaj... az bym sobie na dwor wyszla... gdyby bylo z 10 st. wiecej... :)

reklama
hej :)

Ja wczoraj zapomnialam o Szymku.
Wybacz Monique ale wiadomo, jemu tez przesylamy milion buziakow od Anulki i od jej mamusi.

u nas tez ladna pogoda i mrizik, ale nie tak duzy jak u Was. na term. -11,3 st :)

Do góry