pytanie z innej beczki... któraś z was kiedyś wspominała zdaje się, ze ma henryka portiera w oryginale w formie ebooka...
czy ja mogłabym prosić?? e.funia@wp.pl
czy ja mogłabym prosić?? e.funia@wp.pl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jolik pisze:A ja nie wiem czy się cieszyć czy nie, ale dzisiaj dostałam @ ! Mogła się ta beztroskość ciągnąć przynajmniej przez 6 miesięcy :-) no cóż ...
efunia pisze:w każdym razie dziś tym zrobił 4 kupki i przez cały dzień był taaaki spokojny. mój lekarz miał rację mówiąc, ze jeśli będzie więcej kupek, to gazy nie będą małego tak męczyć...no i coś w tym jest. nie mam pojęcia skąd tyle kup, ale fajnie, ze były...
efunia pisze:może rzeczywiście chce być ze mną tylko to troche męczace
w każdym razie ja o sztucznym mleku też nie myślę.
kilka razy wieczorem mały dostał nutramigen (ze wzgledu na ulewanie) i skończyło się to poranną kolką gigantką niby ten nutramigen to dla superalergików, ale jednak sztuczne mleko więc chyba bardziej ciężkostrawne niż moje? co o tym sądzicie?
w każdym razie dziś tym zrobił 4 kupki i przez cały dzień był taaaki spokojny. mój lekarz miał rację mówiąc, ze jeśli będzie więcej kupek, to gazy nie będą małego tak męczyć...no i coś w tym jest. nie mam pojęcia skąd tyle kup, ale fajnie, ze były...