reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witajcie kobietki!

Byłyśmy na spacerku. Spotkałyśmy Patkę z mamą i Dawidkiem :)
Zimno jak nie wiem ale słuzby odśnieżania miasta zadbały o to bym nie zmarzła pchając wózek ;)

Małgosia albo Ty wychodzisz bardzo wcześnie ;) albo ja za późno :-[ bo ciągle sie mijamy.

Monique bardzo współczuję. Szczególnie szkoda dzieciaków...

Shady wydaje mi się że najlepiej bedzie tak jak radzi Doxa czyli iść na zwolnienie. A swoją droga dziwie się że są takie kobiety-szefowe. Wydaje sie że taka kobieta drugą zrozumie a tu prosze... ::)

Teddy pogratuluj Krystiankowi przekrętu. :)

Jolik Tymek jest przesłodki, zwłaszcza jak zajada marchewkę. :)

Vertigo Twoja Tosia rewelacyjne minki robi :)

Tak w ogóle to wszystkie dzieciaczki w galeryjce są cudne :)

reklama
Kobietki
Jak to jest z tymi przedłużonymi macierzyńskimi?
Myślałam że jak wejdzie to w życie to dotyczy to kobiet które są jeszcze na macierzyńskim. Dziś rozmawiałam z moją dyrektorką i powiedziała mi że nawet jak teraz wejdzie ustawa to mnie to nie obejmie bo prawo nie działa wstecz.
Pamiętam ze czytałam gdzieś i było napisane że tak. Więc już nie wiem... ::)

Luszka - jeżeli będziesz wtedy jeszcze na macierzyńskim to jak najbardziej automatycznie zostanie Ci ten urlop wydłużony ...

zagladam tak do Was po minucie. MOj syn ma od wczoraj wyż, a ja za to niz nad niże. wzieło mnie takie okropne przygnebienie ze strach. ale nic to. dam rade. BUZIAKI DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTOW.

Luszka wlasnie sek w tym ze zawsze spotykalam sie z szefowymi sukami....natomiast faceci bylo dla mnie zawsze super.....nienzaiwdze kobiet szefowych....malo tego mlodsza ode mnie szczylowa i wyzej sra niz dupe ma ....wrrr

oj popieram... baby sie do rzadzenia nie nadaja... :)

kiedys pracowalam u takij, co dzien zaczynala od wejscia do nas do pokoju z tekstem: co to qrwa jest... i czyms tam rzucala...
co dzien robilysmy zaklady, czym dzisiaj rzuci... ;)
.... ale ta byla stara i wstretna...

nie ma to jak praca w meskim towarzystwie - w dodatku mlodszym... baby w ogole sa fatalne do wspolpracy... ;)

reklama
Do góry