reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Witajcie kobietki!

Byłyśmy na spacerku. Spotkałyśmy Patkę z mamą i Dawidkiem :)
Zimno jak nie wiem ale słuzby odśnieżania miasta zadbały o to bym nie zmarzła pchając wózek ;)

Małgosia albo Ty wychodzisz bardzo wcześnie ;) albo ja za późno :-[ bo ciągle sie mijamy.

Monique bardzo współczuję. Szczególnie szkoda dzieciaków...

Shady wydaje mi się że najlepiej bedzie tak jak radzi Doxa czyli iść na zwolnienie. A swoją droga dziwie się że są takie kobiety-szefowe. Wydaje sie że taka kobieta drugą zrozumie a tu prosze... ::)

Teddy pogratuluj Krystiankowi przekrętu. :)

Jolik Tymek jest przesłodki, zwłaszcza jak zajada marchewkę. :)

Vertigo Twoja Tosia rewelacyjne minki robi :)

Tak w ogóle to wszystkie dzieciaczki w galeryjce są cudne :)

reklama
Kobietki
Jak to jest z tymi przedłużonymi macierzyńskimi?
Myślałam że jak wejdzie to w życie to dotyczy to kobiet które są jeszcze na macierzyńskim. Dziś rozmawiałam z moją dyrektorką i powiedziała mi że nawet jak teraz wejdzie ustawa to mnie to nie obejmie bo prawo nie działa wstecz.
Pamiętam ze czytałam gdzieś i było napisane że tak. Więc już nie wiem... ::)

Luszka - jeżeli będziesz wtedy jeszcze na macierzyńskim to jak najbardziej automatycznie zostanie Ci ten urlop wydłużony ...

zagladam tak do Was po minucie. MOj syn ma od wczoraj wyż, a ja za to niz nad niże. wzieło mnie takie okropne przygnebienie ze strach. ale nic to. dam rade. BUZIAKI DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTOW.

Luszka wlasnie sek w tym ze zawsze spotykalam sie z szefowymi sukami....natomiast faceci bylo dla mnie zawsze super.....nienzaiwdze kobiet szefowych....malo tego mlodsza ode mnie szczylowa i wyzej sra niz dupe ma ....wrrr

oj popieram... baby sie do rzadzenia nie nadaja... :)

kiedys pracowalam u takij, co dzien zaczynala od wejscia do nas do pokoju z tekstem: co to qrwa jest... i czyms tam rzucala...
co dzien robilysmy zaklady, czym dzisiaj rzuci... ;)
.... ale ta byla stara i wstretna...

nie ma to jak praca w meskim towarzystwie - w dodatku mlodszym... baby w ogole sa fatalne do wspolpracy... ;)

reklama
Do góry