reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Jolik Dzięki za linka. :)

Małgosia Może jutro uda mi się szybciej pozbierać. W każdym razie doszłam do wniosku że muszę wcześniej chodzić spać i wstawać o świcie to sie może wyrobię ;)

Jolik no własnie to sie podobno zmieniło. Nie pamietam gdzie czytałam. Mnie to i tak wszystko jedno bo sie nie załapie i tak

Hej,
Na poczatek specjalnie dla Doxy i wszystkich dziewczyn piszę o kinie:
w multikinie w każdą środę są senase dla mam z dziećmi - o 12:00.
BIlet kosztuje 10 zł, w ramnach biletu 2 lub 3 fotele (w zależności od ilości mam z dzieciaczkami), sa przewijaki, pieluchy itd (podobno, ja tam wolę mieć swoje na awarię), film jest puszczany ciszej niż zwykle, w sali jest jasniej niż na normalnym seansie, jest też cieplej.
http://multikino.pl/9213,7,1303273,innywymiarkina.html

Małgosiu - nie wiem o której będziesz wolna, możemy się spotkać np. o 11:00 przy kasach, napijemy się kawy przed seansem, na spokojnie rozbierzemy dzieci. Ja na 11:00 się wyrobię, jeśli chcesz wcześniej - daj znać. Będę miała komórkę włączoną, Twój numer mam wbity.

Może któraś jeszcze ma ochotę sie dołączyć? Zapraszamy!

Wpadłam się przywitać:)
No więc witajcie dziewczyny,

O kurczę ale dziś dzień.
Monique Straus bardzo współczuję, kurdę tak nie może być :(((Dlaczego takie rzeczy się zdarzają. Biedne dzieciaczki :(

Shady, przykro mi że tak Ci wyszło z pracą, ale złap głęboki oddech posłuchaj i idź na zwolnienie. Jak nie na głowę to na kręgosłup (po ciąży może ci przecież wysiąść). Zawsze coś wyciągniesz jeszcze a i z Alankiem będziesz w domu.

Ja dzisiaj z Igą na zesłaniu. Śpimy w dużym pokoju. Oskar chory i śpi w naszej sypialni żebym miała go pod ręką. Mąż zdążył dziś wyjechać a ten mi taką niespodziankę i się rozłożył:(

ja chyba pojde naprawde do psychiatry......udawac nie musze....jestem na skraju zalamania nerwowego wiec zwolnienie mi da bez zadnego ale

reklama
Do góry