reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

umowe mam do 25 maja......a do 23 marca mam free, wiec teoretycznie powinnam sie wstawic do pracy 24 marca ale pie r dole nie wracam tam, wezme na te dwa miechy wychowawczy a reszta niech sie dzieje co chce......moje zycie to jedno wielkie pasmo porazek, jedyne co mi sie w zyciu udalo to maz i dziecko...ale moje zycie osobiste jeden wielki koszmar :((

reklama

heheh no wlasnie...musze dobie poszukac psychiatry.....beda dwie korzysci...postaram sie o zwolnienie i drugie to ze mi da jakiej prochy bo Rudotel mi sie juz konczy ;)

Shady spokojnie, nie bierz wychowawczego, szkoda kasy - nic nie dostaniesz na wychowawczym!! Lepiej idź na zwolnienie, to przynajmniej 80% dostaniesz!

no tak ale jesli wezme wychowawczy to pozniej bym miala 500 zl z opieki spolecznej....no ale to trzeba miec zatrudnienie.....mowie wam wszystko pod gorke....a tyle mi obiecywali h uje :(( jak sie wkurze to po wizycie Piotrka mamy w maju spakuje mlodego i pojade do niej, tam sobie znajde robote i zaczne zyc jak czlowiek na jakims poziomie :) nie wiem tylko od jakiego wieku dziecko moze latac samolotem?
Doxa pisze:
Shady spokojnie, nie bierz wychowawczego, szkoda kasy - nic nie dostaniesz na wychowawczym!! Lepiej idź na zwolnienie, to przynajmniej 80% dostaniesz!

jedno co dobre to to ze bylismy dzis na szczepieniu...maly zniosl to dzielnie, gorzej ze mna, bolalo mnie bardziej niz jego ;)..... zmierzyli go ma 63 cm i 6000 g......przez poltora miesiaca przytyl 1 kg wiec super, bo balam sie ze za malo bo nie ma biedny za duzego apetytu ;) je 4-5 razy dziennie i dopiero od 2 dni je 150 ml i to tez nie cala porcje....ale pani pediatra powiedziala ze jest ok.....a ja jestem spokojna, bo juz sie balam ze edzie z niego pulpecik ;)

a propos jeszcze rpacy.....moja kierowniczka jest taka osoba, ze doprowadzila swoja asystentke do stanu przedzawalowego, a dziewczyna ma 25 lat a w tym wieku i na dodatek kobieta to bardzo grozne moze byc....szok..

Witam Was dzisiaj bardzo smutno. wczoraj zginął w wypadku nasz dobry znajomy, ojciec chrzestny mojej córki.Miał żonę i czwórkę dzieci...
A tak z innej beczki powiedzcie ajkie są normy hemoglobiny u dzieciaczków i Hct? Bo dzisiaj odebrałam wyniki i są podane tylko normy dla dorosłych, a dla dzieciaczków to pewnie inne, prawda?

reklama
Do góry