reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

umowe mam do 25 maja......a do 23 marca mam free, wiec teoretycznie powinnam sie wstawic do pracy 24 marca ale pie r dole nie wracam tam, wezme na te dwa miechy wychowawczy a reszta niech sie dzieje co chce......moje zycie to jedno wielkie pasmo porazek, jedyne co mi sie w zyciu udalo to maz i dziecko...ale moje zycie osobiste jeden wielki koszmar :((

reklama

heheh no wlasnie...musze dobie poszukac psychiatry.....beda dwie korzysci...postaram sie o zwolnienie i drugie to ze mi da jakiej prochy bo Rudotel mi sie juz konczy ;)

Shady spokojnie, nie bierz wychowawczego, szkoda kasy - nic nie dostaniesz na wychowawczym!! Lepiej idź na zwolnienie, to przynajmniej 80% dostaniesz!

no tak ale jesli wezme wychowawczy to pozniej bym miala 500 zl z opieki spolecznej....no ale to trzeba miec zatrudnienie.....mowie wam wszystko pod gorke....a tyle mi obiecywali h uje :(( jak sie wkurze to po wizycie Piotrka mamy w maju spakuje mlodego i pojade do niej, tam sobie znajde robote i zaczne zyc jak czlowiek na jakims poziomie :) nie wiem tylko od jakiego wieku dziecko moze latac samolotem?
Doxa pisze:
Shady spokojnie, nie bierz wychowawczego, szkoda kasy - nic nie dostaniesz na wychowawczym!! Lepiej idź na zwolnienie, to przynajmniej 80% dostaniesz!

jedno co dobre to to ze bylismy dzis na szczepieniu...maly zniosl to dzielnie, gorzej ze mna, bolalo mnie bardziej niz jego ;)..... zmierzyli go ma 63 cm i 6000 g......przez poltora miesiaca przytyl 1 kg wiec super, bo balam sie ze za malo bo nie ma biedny za duzego apetytu ;) je 4-5 razy dziennie i dopiero od 2 dni je 150 ml i to tez nie cala porcje....ale pani pediatra powiedziala ze jest ok.....a ja jestem spokojna, bo juz sie balam ze edzie z niego pulpecik ;)

a propos jeszcze rpacy.....moja kierowniczka jest taka osoba, ze doprowadzila swoja asystentke do stanu przedzawalowego, a dziewczyna ma 25 lat a w tym wieku i na dodatek kobieta to bardzo grozne moze byc....szok..

Witam Was dzisiaj bardzo smutno. wczoraj zginął w wypadku nasz dobry znajomy, ojciec chrzestny mojej córki.Miał żonę i czwórkę dzieci...
A tak z innej beczki powiedzcie ajkie są normy hemoglobiny u dzieciaczków i Hct? Bo dzisiaj odebrałam wyniki i są podane tylko normy dla dorosłych, a dla dzieciaczków to pewnie inne, prawda?

reklama
Do góry