reklama
malgosia_76
Fanka BB :)
To jakie ja mam wiecznie myślące dziecko :
Jeszcze filozofem zostanie ;D
Jeszcze filozofem zostanie ;D
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Cześć,
Znalazłam sposób na Natalię - jak zje nad ranem to ja przekladam do naszego łózka, i mam chwilę dla siebie. Wczoraj się sprawdziło, dzisiaj też. Zobaczymy jak będzie jutro
Jolik - nie martw się. Mam nadzieję, że w pracy znajdziesz chwilke na BB
Ja jeszcze nie jadłam orzechów innych niż w ferrero roche, jakos stram się póki co nie próbowac, boję się, że wpdanę po uszy, a moja figura jeszcze wymaga trochę pracy. Ale parówki jadłam i luz, krakusa. Tzn dwie jadłam
Znalazłam sposób na Natalię - jak zje nad ranem to ja przekladam do naszego łózka, i mam chwilę dla siebie. Wczoraj się sprawdziło, dzisiaj też. Zobaczymy jak będzie jutro
Jolik - nie martw się. Mam nadzieję, że w pracy znajdziesz chwilke na BB
Ja jeszcze nie jadłam orzechów innych niż w ferrero roche, jakos stram się póki co nie próbowac, boję się, że wpdanę po uszy, a moja figura jeszcze wymaga trochę pracy. Ale parówki jadłam i luz, krakusa. Tzn dwie jadłam
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Obejrzałam galeryjkę - Teddy gratuluję. I przekrętu i zdjęć. Ja nigdy nie mam blisko apoaratu i najfajniejsze momenty zostają tylko w głowie
Magda - ale Twoja Weronika się fajnie uśmiecha.
I Tosia fajna, i Kubuś... ale fajne mamy dzieci
Małgosiu - jutro się piszesz na kino?
Magda - ale Twoja Weronika się fajnie uśmiecha.
I Tosia fajna, i Kubuś... ale fajne mamy dzieci
Małgosiu - jutro się piszesz na kino?
shady
hej laseczki....pozniej do was zajrze i wszystko nadrobie ale musze wam sie pozalic.....bylam na rozmowie z moja kierowniczka....i wielki c h u j z tego....... nie mam juz rpacy!!!!!! ku r wa jak to jest w tej je ba ane j polsce ze kobieta zostaje matka to swiat jej sie na glowe wali??? do marca bede z wami na forum a pozniej prawdopodobnie bede likwidowac neta, bo kto za mnie rachunki bedzie placil?? ( jestem zalamana, zyc sie odechciewa....to na tyle...pzoniej zajrze jak dojde jakos do siebie a pigula na nerwa zacznie dzialac
Teddy
Październikowa mać
czesc laski i bobaski...
Magdusiek, ja juz nie raz mowilam, ze u nas wszystko jest pod reka... na 15 metrach to nie ma sie gdzie pochowac...
a do zdjec to Prezes zapozowal specjalnie... dzis juz chyba troche zapomnial jak to sie robi, i tak sie wqrwil na brzuchu, ze musialam go troche popchnac...
natomiast on juz w ogole nie chce lezec... od kiedy poznal swiat z wysokosci maminych kolan urzadza mi cyrki na lezaco... i kombynuje jakby tu sobie usiasc...
Shady, przeciez chcialas isc na wychowawczy, wiec co za roznica skoro i tak nie platny???
Magdusiek, ja juz nie raz mowilam, ze u nas wszystko jest pod reka... na 15 metrach to nie ma sie gdzie pochowac...
a do zdjec to Prezes zapozowal specjalnie... dzis juz chyba troche zapomnial jak to sie robi, i tak sie wqrwil na brzuchu, ze musialam go troche popchnac...
natomiast on juz w ogole nie chce lezec... od kiedy poznal swiat z wysokosci maminych kolan urzadza mi cyrki na lezaco... i kombynuje jakby tu sobie usiasc...
Shady, przeciez chcialas isc na wychowawczy, wiec co za roznica skoro i tak nie platny???
reklama
shady
Teddy zgadza sie.....ale ja to nie interesuje bo ma full obsade i nie jest mi w stanie zagwarantowac miejsca za te 3 lata...masz pojecie???? ona mysli ze ci ludzie co teraz pracuja beda tam zapie rd alac 3 lata??? poje ba lo ja chyba..... w supermarkecie???? kto chce tyle lat tam tyrac