reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Cześć,
Znalazłam sposób na Natalię - jak zje nad ranem to ja przekladam do naszego łózka, i mam chwilę dla siebie. Wczoraj się sprawdziło, dzisiaj też. Zobaczymy jak będzie jutro ;)

Jolik - nie martw się. Mam nadzieję, że w pracy znajdziesz chwilke na BB ;)

Ja jeszcze nie jadłam orzechów innych niż w ferrero roche, jakos stram się póki co nie próbowac, boję się, że wpdanę po uszy, a moja figura jeszcze wymaga trochę pracy. Ale parówki jadłam i luz, krakusa. Tzn dwie jadłam :)

Obejrzałam galeryjkę - Teddy gratuluję. I przekrętu i zdjęć. Ja nigdy nie mam blisko apoaratu i najfajniejsze momenty zostają tylko w głowie :(
Magda - ale Twoja Weronika się fajnie uśmiecha.
I Tosia fajna, i Kubuś... ale fajne mamy dzieci :)

Małgosiu - jutro się piszesz na kino?

hej laseczki....pozniej do was zajrze i wszystko nadrobie ale musze wam sie pozalic.....bylam na rozmowie z moja kierowniczka....i wielki c h u j z tego....... nie mam juz rpacy!!!!!! ku r wa jak to jest w tej je ba ane j polsce ze kobieta zostaje matka to swiat jej sie na glowe wali??? do marca bede z wami na forum a pozniej prawdopodobnie bede likwidowac neta, bo kto za mnie rachunki bedzie placil?? :(( jestem zalamana, zyc sie odechciewa....to na tyle...pzoniej zajrze jak dojde jakos do siebie a pigula na nerwa zacznie dzialac

czesc laski i bobaski... :)

Magdusiek, ja juz nie raz mowilam, ze u nas wszystko jest pod reka... na 15 metrach to nie ma sie gdzie pochowac... ;)
a do zdjec to Prezes zapozowal specjalnie... dzis juz chyba troche zapomnial jak to sie robi, i tak sie wqrwil na brzuchu, ze musialam go troche popchnac... ;)

natomiast on juz w ogole nie chce lezec... od kiedy poznal swiat z wysokosci maminych kolan urzadza mi cyrki na lezaco... i kombynuje jakby tu sobie usiasc...

Shady, przeciez chcialas isc na wychowawczy, wiec co za roznica skoro i tak nie platny???

reklama

Teddy zgadza sie.....ale ja to nie interesuje bo ma full obsade i nie jest mi w stanie zagwarantowac miejsca za te 3 lata...masz pojecie???? ona mysli ze ci ludzie co teraz pracuja beda tam zapie rd alac 3 lata??? poje ba lo ja chyba..... w supermarkecie???? kto chce tyle lat tam tyrac

Do góry