reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama

hihi to zupelnie jak u nas....maly tez sypia w dzien maxymalnie godzinke, nie tak jak kiedys od jedzenia do jedzenia ;) no ale za to noce sie wydluzaja....dzis bylo 9 godzin snu :)

Cześć Kobietki,

Joliku,
jak wpadłam po 19.00 na forum to gości jeszcze nie było (spóźnili się) wyszli po 23.00 ::)
Olkę dzisiaj odklejałam od łóżka, taka była po wczorajszej wizycie nieprzytomna.
Jaś rozkojarzony, efekt taki, że dziś dopiero wstałam po stoczonej walce z synem.

Shady,
jeżeki jeszcze zbierasz opinie, to moim zdaniem jeżeli Twoja szefowa jest normalna, to rozmawiaj z nią bez ogródek, tak jak radzą Dziewczyny. Gorzej, jeżeli nie jest.
Moja znajoma miała od 2 stycznia wrócić do pracy po macieżńskim i wykorzystanych kilku dniach urlopu wypoczynkowego (nawet nie w całości), bez żadnego wychowawczego. Wszystko było ustalone, została zaproszona przez osobistego szefa na wigilię zakładową (dziwne słowo) tam dostała nagrodę, kilka stów podwyżki w dowód uznania. Po czym w poniedziałek 2 stycznia została "zachęcona" do rozwiązania umowy za porozumieniem stron z 3 miesięcznym wypowuedzeniem, bez obowiązku świadczenia pracy przez ten okres. Po prostu wyszli z założenia, że lepiej się z Nią miło pożegnać i przyjąć na jej miejsce mężczyznę, który na zwolnienia ni będzie chodził i w drugie dziecko się nie wpakuje.
Co do cycków. Weź staniki jakie masz, załadyj się w autobus i ruszaj na Grochowską 243/245 (w bramie) , do p. Marii. Już ona staniki Ci dobierze, a ile przy tym radochy i pokaże jak się nosić. Przedziwne miejsce, ale cycki modeluje za pomocą dobrze skrojonych staników. Super!

shady ogromnie zazdroszcze, całych przespanych nocy. Mikołaj śpi teraz nz mnie.Ale martwi mnie dziś jego zachowanie, 3 razy mi zwymiotował i nie może się dobrze wyprużnić, więc jest troszkę nerwowy,mam, nadxzieję że nie jest chory :(

Malgosia oooo super w takim razie w przyszlym tyogdniu ruszam do p.Marii :)

a co do urlopu.....bardzo nieladnie postapili z Twoja kumpelka....u mnie co prawda wrecz zatrudnia sie osoby z dziecmi bo wychodza z zalozenia ze to lepszy pracownik, co roku organizowane sa pikniki dla dzieci wiec jest spoko.....a moja kierowniczka to ciezko orzec jaka jest...dla mnie zawsze byla ok ale potrafi nieladnie postapic z ludzmi....

Ania to prawda.przespane noce to cos cudownego.....ale ja za to wam zazdroszcze ze umiecie sobie radzic super z dziecmi a ja czytalyscie jak bylo......az mam teraz wyrzuty sumienia i mam nadzieje ze synek nie bedzie pamietal tych moich nerwow :)

Gdzie Teddy?
Od wczoraj nie ma Misia!

wanted.gif

o co ty shady każda matka ma gorsze dni, lepsze i gorsze początki, ja też mam sobie wiele do zarzucenia , np. wydaje mi sięe ( tzn jestem tego absolutnie pewna) nie potrafię usypiać w dzień maleństwa

malgosia_76 pisze:
Co do cycków. Weź staniki jakie masz, załadyj się w autobus i ruszaj na Grochowską 243/245 (w bramie) , do p. Marii. Już ona staniki Ci dobierze, a ile przy tym radochy i pokaże jak się nosić. Przedziwne miejsce, ale cycki modeluje za pomocą dobrze skrojonych staników. Super!

Shady, ta babeczka, o której pisze Małgosia jest super!!! Moja koleżanka była i fakt, nawet było gołym okiem widać zmianę. Podobno kompletnie zły rozmiar miseczki miała dobrany wcześniej.

reklama
Do góry