reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

aaa mam jeszcze jedno durne pytanie.....jak kupujecie staniki? to znaczy jak mierzycie? bo w staniku mam wiecej niz bez i stad moje pytanie...jak mierzyc zeby dopasowac rozmiar? w czy bez? bo liczac w to wychodzi mi rozmiar rodem z NASA ;)

reklama
shady pisze:

aaa mam jeszcze jedno durne pytanie.....jak kupujecie staniki? to znaczy jak mierzycie? bo w staniku mam wiecej niz bez i stad moje pytanie...jak mierzyc zeby dopasowac rozmiar? w czy bez? bo liczac w to wychodzi mi rozmiar rodem z NASA ;)
Jak to w staniku masz więcej niż bez. Mówisz o obwodzie????

Witajcie Kobietki i Bobaski :)

STO LAT! STO LAT DLA GABRYSI :) DUŻO SZCZĘŚCIA I RADOŚCI :-* :-* :-*

Beata witaj w gronie "październikówek" :)

Syla, Monique chyba rzeczywiście jest coś z cisnieniem. Wczoraj po południu Natka strasznie marydna była. U siebie nie zauważyłam żadnych spadków nastroju ale za to małżon twierdzi że nerwowa ostatnio jestem i ciężko ze mną wytrzymać. :mad: Więc coś w tym jest..... ;D Wydaje mi sie że Vertigo dobrze radzi z tym solarium. Ja do tego dodam jakieś dobre lody chociaż z drugiej strony ja mam zawsze po takiej "terapii" lęki.... przed wejściem na wagę ;D

Shady ja bym zrobiła tak jak radzą dziewczyny. Po prostu zapytaj szefowej co ona o tym sądzi.

My powoli zbieramy się na spacerek. Chociaż pogoda mogłaby być ładniejsza...

Witam!!! Coś w tym zachowaniu naszych pociech jest, moja Julka wczorajszy wieczór marudziła jak nigdy.Nocka niby w porządku a dzisiaj od rana znowu to samo.Własnie ją ubrałam wpakowałam do wózka i postawiłam przy otwartym balkonie(nie chce mi sie targać tego wózka z 2-go piętara by iśc na prawdziwy spacer),zasnęła w 5 minut i jak narazie zapanowała w mieszkaniu błoga cisza.
Myślę ,że te zachowanie może być związane z ząbkowaniem, dziąsło dolne ma całe opuchnięte i ciągle sie ślini i wszystko pcha do bużki.Patrycja tez miała bardzo wcześnie ząbki (jak miała 3 miesiące)więc może mojej małej już się zaczyna
.Co do mojego humorku tez nie jest ostatnio najlepszy i jak narazie nie znalazłam cudownego sposobu jak go sobie poprawić. ::) ;D

Shady, ja to kupuję taki rozmiar jak w ciąży. Tzn teraz, w zeszłym tyg kupiłam już z mniejszą miseczką.
Nie rozumiem, po co Ty na cyckach mierzysz. pod cyckami mierzysz obwód no i później wielkość miseczki. Ja właściwie mam stałe rozmiary. Na czas ciąży zwiększył mi się obwód pod biustem ;) o 5cm i tyle.

ano wlasnie....a ja mam cycki nie wymiarowe wogole.....bo stosunkowo nie duzo mam pod bo 80 a w cyckach mam rowne 100 wiec wg firmy triumph mam 80c ale ja do niedawna mialam 80 e a to ze zmalaly to fakt ale az o tyle??? a moze ja faktycznie zle mierzylam, bo 80c to mam wg miary cyckow bez stanika, wiec obwisnietych ;)

Witajcie!!!

Shady idź do sklepu i przymierz różne i w ten sposób dobierz miseczkę

Syla oj współczuję takiej nocki!

reklama

w H&M jest cudna bielizna ale mam wrazenie ze nie na moje cycki, bo za male ehhh.....az boje sie mierzyc ale chyba sie przejde bo sa piekne i trudno bede miala motywacje zeby wreszcie schudnac......juz mam 10 cm mniej w cyckach wiec chyba jednak da sie zgubic cm w cyckach

Do góry