reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

aaa mam jeszcze jedno durne pytanie.....jak kupujecie staniki? to znaczy jak mierzycie? bo w staniku mam wiecej niz bez i stad moje pytanie...jak mierzyc zeby dopasowac rozmiar? w czy bez? bo liczac w to wychodzi mi rozmiar rodem z NASA ;)

reklama
shady pisze:

aaa mam jeszcze jedno durne pytanie.....jak kupujecie staniki? to znaczy jak mierzycie? bo w staniku mam wiecej niz bez i stad moje pytanie...jak mierzyc zeby dopasowac rozmiar? w czy bez? bo liczac w to wychodzi mi rozmiar rodem z NASA ;)
Jak to w staniku masz więcej niż bez. Mówisz o obwodzie????

Witajcie Kobietki i Bobaski :)

STO LAT! STO LAT DLA GABRYSI :) DUŻO SZCZĘŚCIA I RADOŚCI :-* :-* :-*

Beata witaj w gronie "październikówek" :)

Syla, Monique chyba rzeczywiście jest coś z cisnieniem. Wczoraj po południu Natka strasznie marydna była. U siebie nie zauważyłam żadnych spadków nastroju ale za to małżon twierdzi że nerwowa ostatnio jestem i ciężko ze mną wytrzymać. :mad: Więc coś w tym jest..... ;D Wydaje mi sie że Vertigo dobrze radzi z tym solarium. Ja do tego dodam jakieś dobre lody chociaż z drugiej strony ja mam zawsze po takiej "terapii" lęki.... przed wejściem na wagę ;D

Shady ja bym zrobiła tak jak radzą dziewczyny. Po prostu zapytaj szefowej co ona o tym sądzi.

My powoli zbieramy się na spacerek. Chociaż pogoda mogłaby być ładniejsza...

Witam!!! Coś w tym zachowaniu naszych pociech jest, moja Julka wczorajszy wieczór marudziła jak nigdy.Nocka niby w porządku a dzisiaj od rana znowu to samo.Własnie ją ubrałam wpakowałam do wózka i postawiłam przy otwartym balkonie(nie chce mi sie targać tego wózka z 2-go piętara by iśc na prawdziwy spacer),zasnęła w 5 minut i jak narazie zapanowała w mieszkaniu błoga cisza.
Myślę ,że te zachowanie może być związane z ząbkowaniem, dziąsło dolne ma całe opuchnięte i ciągle sie ślini i wszystko pcha do bużki.Patrycja tez miała bardzo wcześnie ząbki (jak miała 3 miesiące)więc może mojej małej już się zaczyna
.Co do mojego humorku tez nie jest ostatnio najlepszy i jak narazie nie znalazłam cudownego sposobu jak go sobie poprawić. ::) ;D

Shady, ja to kupuję taki rozmiar jak w ciąży. Tzn teraz, w zeszłym tyg kupiłam już z mniejszą miseczką.
Nie rozumiem, po co Ty na cyckach mierzysz. pod cyckami mierzysz obwód no i później wielkość miseczki. Ja właściwie mam stałe rozmiary. Na czas ciąży zwiększył mi się obwód pod biustem ;) o 5cm i tyle.

ano wlasnie....a ja mam cycki nie wymiarowe wogole.....bo stosunkowo nie duzo mam pod bo 80 a w cyckach mam rowne 100 wiec wg firmy triumph mam 80c ale ja do niedawna mialam 80 e a to ze zmalaly to fakt ale az o tyle??? a moze ja faktycznie zle mierzylam, bo 80c to mam wg miary cyckow bez stanika, wiec obwisnietych ;)

Witajcie!!!

Shady idź do sklepu i przymierz różne i w ten sposób dobierz miseczkę

Syla oj współczuję takiej nocki!

reklama

w H&M jest cudna bielizna ale mam wrazenie ze nie na moje cycki, bo za male ehhh.....az boje sie mierzyc ale chyba sie przejde bo sa piekne i trudno bede miala motywacje zeby wreszcie schudnac......juz mam 10 cm mniej w cyckach wiec chyba jednak da sie zgubic cm w cyckach

Do góry