malgosia_76
Fanka BB :)
Ona twierdzi, że babeczki w Polsce kupują za małe staniki i stąd ich główny problem.
Kobiety, nie bać się DD!!
Kobiety, nie bać się DD!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
_anna pisze:malgosia_76 a gdzie rozdają to DD, na bazarze,? bo janawet po ciąży i przy karmieniu piersią mam tylko B
shady pisze:
widze ze juz jakas czesc forum byla u tej kobitki a powiedzcie mi czy ona ma do kupienia staniki jakies ladne nie babciowe, wiecie koroneczki dupeczki etc....cos w czym mozna sie poczuc boginia sexu jesli tak to po ile ma? malo tego ja mam najgorzej, bo jak wezme sobie zrobie push up to mi taka paskudna bula z boku wylazi a jak sobie zrobie push down to tego nie widac a chodzi o to zeby cycki byly na miejscu, i poki nie uzbieram kasy na operacje plastyczna musze sobie poradzic
Malgosia wiesz co....bo niektore z nas nie moga zniesc ze maja cyce jak dojna krowa, ja do takich naleze i mam ich serdecznie dosc, dobrze ze jednak ciaza sprawila ze zrobily sie mniejsze...przed ciaza mialam 115 cm (