reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Ona twierdzi, że babeczki w Polsce kupują za małe staniki i stąd ich główny problem.
Kobiety, nie bać się DD!!

skromna.gif

reklama

widze ze juz jakas czesc forum byla u tej kobitki ;) a powiedzcie mi czy ona ma do kupienia staniki jakies ladne nie babciowe, wiecie koroneczki dupeczki etc....cos w czym mozna sie poczuc boginia sexu ;) jesli tak to po ile ma? malo tego ja mam najgorzej, bo jak wezme sobie zrobie push up to mi taka paskudna bula z boku wylazi a jak sobie zrobie push down ;) to tego nie widac ;) a chodzi o to zeby cycki byly na miejscu, i poki nie uzbieram kasy na operacje plastyczna musze sobie poradzic ;)

Malgosia wiesz co....bo niektore z nas nie moga zniesc ze maja cyce jak dojna krowa, ja do takich naleze i mam ich serdecznie dosc, dobrze ze jednak ciaza sprawila ze zrobily sie mniejsze...przed ciaza mialam 115 cm :((

Anno,
no niestety, ylko farszafka. ale poszukaj, na pewno ktoś taki się znajdzie. Jka by co gdy będziesz odwiedzać stolicę, to adres masz. Zapisywac się nie trzeba, ale w kolejce jak po mięso na kartki się stoi.

tak na Rozyckiego i na stadionie ;) tam sa takie namioty nawet na miseczke h ale takie obciachy ze nawet moja babcia gdyby zyla wolalaby z cyckami do pasa biegac niz coa takiego zalozyc hih

Malgosia o kurcze a w jakich godzinach to czynne bo ja nie mam co z malym zrobic a jechac z nim i sterczec w kolejce rodem z "Alternatywy 4" ;) to nie bardzo
_anna pisze:
malgosia_76 a gdzie rozdają to DD, na bazarze,? ;) bo janawet po ciąży i przy karmieniu piersią mam tylko B

Shady, ma staniki, ale weź te, co lubisz nosić, ze sobą. Poza tym, push up-y, będzie kazała Ci wyrzucić!
Uważa, że to maltretowanie piersi.
Jedx po niedzieli, tylko Dziecko z kimś zostaw, bo trochę czasu tam spędzisz. Acha i żebyś się nie zdziwiła, gdy wejdzie za Tobą dp przebieralni i pomaca. Ona taka"swojska" Baba jest

shady pisze:

widze ze juz jakas czesc forum byla u tej kobitki ;) a powiedzcie mi czy ona ma do kupienia staniki jakies ladne nie babciowe, wiecie koroneczki dupeczki etc....cos w czym mozna sie poczuc boginia sexu ;) jesli tak to po ile ma? malo tego ja mam najgorzej, bo jak wezme sobie zrobie push up to mi taka paskudna bula z boku wylazi a jak sobie zrobie push down ;) to tego nie widac ;) a chodzi o to zeby cycki byly na miejscu, i poki nie uzbieram kasy na operacje plastyczna musze sobie poradzic ;)

Malgosia wiesz co....bo niektore z nas nie moga zniesc ze maja cyce jak dojna krowa, ja do takich naleze i mam ich serdecznie dosc, dobrze ze jednak ciaza sprawila ze zrobily sie mniejsze...przed ciaza mialam 115 cm :((

hi, hi, ta babeczka dzisiaj była w tv, właśnie mówiła że te push up tylko zciapują cycki i wychodzą bokiem i nie powinno się tych staników używać...

reklama
Do góry