reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Ona twierdzi, że babeczki w Polsce kupują za małe staniki i stąd ich główny problem.
Kobiety, nie bać się DD!!

skromna.gif

reklama

widze ze juz jakas czesc forum byla u tej kobitki ;) a powiedzcie mi czy ona ma do kupienia staniki jakies ladne nie babciowe, wiecie koroneczki dupeczki etc....cos w czym mozna sie poczuc boginia sexu ;) jesli tak to po ile ma? malo tego ja mam najgorzej, bo jak wezme sobie zrobie push up to mi taka paskudna bula z boku wylazi a jak sobie zrobie push down ;) to tego nie widac ;) a chodzi o to zeby cycki byly na miejscu, i poki nie uzbieram kasy na operacje plastyczna musze sobie poradzic ;)

Malgosia wiesz co....bo niektore z nas nie moga zniesc ze maja cyce jak dojna krowa, ja do takich naleze i mam ich serdecznie dosc, dobrze ze jednak ciaza sprawila ze zrobily sie mniejsze...przed ciaza mialam 115 cm :((

Anno,
no niestety, ylko farszafka. ale poszukaj, na pewno ktoś taki się znajdzie. Jka by co gdy będziesz odwiedzać stolicę, to adres masz. Zapisywac się nie trzeba, ale w kolejce jak po mięso na kartki się stoi.

tak na Rozyckiego i na stadionie ;) tam sa takie namioty nawet na miseczke h ale takie obciachy ze nawet moja babcia gdyby zyla wolalaby z cyckami do pasa biegac niz coa takiego zalozyc hih

Malgosia o kurcze a w jakich godzinach to czynne bo ja nie mam co z malym zrobic a jechac z nim i sterczec w kolejce rodem z "Alternatywy 4" ;) to nie bardzo
_anna pisze:
malgosia_76 a gdzie rozdają to DD, na bazarze,? ;) bo janawet po ciąży i przy karmieniu piersią mam tylko B

Shady, ma staniki, ale weź te, co lubisz nosić, ze sobą. Poza tym, push up-y, będzie kazała Ci wyrzucić!
Uważa, że to maltretowanie piersi.
Jedx po niedzieli, tylko Dziecko z kimś zostaw, bo trochę czasu tam spędzisz. Acha i żebyś się nie zdziwiła, gdy wejdzie za Tobą dp przebieralni i pomaca. Ona taka"swojska" Baba jest

shady pisze:

widze ze juz jakas czesc forum byla u tej kobitki ;) a powiedzcie mi czy ona ma do kupienia staniki jakies ladne nie babciowe, wiecie koroneczki dupeczki etc....cos w czym mozna sie poczuc boginia sexu ;) jesli tak to po ile ma? malo tego ja mam najgorzej, bo jak wezme sobie zrobie push up to mi taka paskudna bula z boku wylazi a jak sobie zrobie push down ;) to tego nie widac ;) a chodzi o to zeby cycki byly na miejscu, i poki nie uzbieram kasy na operacje plastyczna musze sobie poradzic ;)

Malgosia wiesz co....bo niektore z nas nie moga zniesc ze maja cyce jak dojna krowa, ja do takich naleze i mam ich serdecznie dosc, dobrze ze jednak ciaza sprawila ze zrobily sie mniejsze...przed ciaza mialam 115 cm :((

hi, hi, ta babeczka dzisiaj była w tv, właśnie mówiła że te push up tylko zciapują cycki i wychodzą bokiem i nie powinno się tych staników używać...

reklama
Do góry