reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

no tak ale co zrobic jak ma sie cycki do pasa bo sa za ciezkie??? push upy tylko ratuja...chyba ze ona jest magikiem i cos mi poradzi ;)

reklama
Shady, ja słyszałam o tej pani, pdobno genialna.
Niedaleko mnie jest taki sklep gdzie jest sporo biustonosyz, w ciąży tam poszłam i 5 kupiłam... rózne rozmiaery mają, te duże też. U mnie się okazało, że bez sensu kupujke większy obwód pod biustem, a mniejszą miseczkę. Póki co chpodzę w D, ale ja jakoś tego nie widze...

ano walsnie dziewczyna na innym forum mi to uswiadomila :) i jeszcze dzis zasuwam do h&m - u na zakupy cyckonoszowe, bo wstyd sie przyznac ze do tej pory chodzilam albo bez albo tylko na wyjscie z domu.....a teraz wale....ide sobiue zrobic dobrze :D

Oj jak ja nie lubię kupować staników. Zawsze miałam spore piersi i zawsze był problem z kupnem stanika. Nosiłam 75 DD, a teraz :-D ... Na szczęście w Tesco są super staniki dla mam karmiących, idealnie się układające i w moim obecnym rozmiarze :-)

Hej

My już po spacerku. Pogoda ok - cieplej niż wczoraj wiec wędrowałyśmy ponad 2 godzinki i chyba bedę stopniowo przedłuzać. Teraz mała najedzona i śpi a ja mogę poczytać to tu napisałyście. :)
Nawiazując do "stanikowego" tematu to u mnie problem był zawsze taki że to staniki były za duże. Zwłaszcza miseczki. A jak miseczki ok to obwód pod biustem za mały :mad: Po porodzie na szczęscie juz ze mną lepiej ;D Ale też się chyba wybiorę do tej babeczki którą poleca Małgosia.

Nie wiecie co się dzieje z Teddy? Od wczoraj jej nie widać.

No właśnie Teddy!

pukpuk.gif

hej dziewczyny!!
ja po buszowaniu w realu na wyprzedaży - dużo kupiłam ale na karcie brak kasiury- do jutra ;D potem znowu pojadę - jak mnie mąż puści :mad:
musiałam odreagować tą cytomegalię... nie wiedziałam jak mam jej powiedzieć to czego dowiedziałam się w necie...
jakoś przeszło mi to przez gardło, ale nie chcę już przechodzić przez takie rzeczy :(

reklama
Do góry