reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

no tak ale co zrobic jak ma sie cycki do pasa bo sa za ciezkie??? push upy tylko ratuja...chyba ze ona jest magikiem i cos mi poradzi ;)

reklama
Shady, ja słyszałam o tej pani, pdobno genialna.
Niedaleko mnie jest taki sklep gdzie jest sporo biustonosyz, w ciąży tam poszłam i 5 kupiłam... rózne rozmiaery mają, te duże też. U mnie się okazało, że bez sensu kupujke większy obwód pod biustem, a mniejszą miseczkę. Póki co chpodzę w D, ale ja jakoś tego nie widze...

ano walsnie dziewczyna na innym forum mi to uswiadomila :) i jeszcze dzis zasuwam do h&m - u na zakupy cyckonoszowe, bo wstyd sie przyznac ze do tej pory chodzilam albo bez albo tylko na wyjscie z domu.....a teraz wale....ide sobiue zrobic dobrze :D

Oj jak ja nie lubię kupować staników. Zawsze miałam spore piersi i zawsze był problem z kupnem stanika. Nosiłam 75 DD, a teraz :-D ... Na szczęście w Tesco są super staniki dla mam karmiących, idealnie się układające i w moim obecnym rozmiarze :-)

Hej

My już po spacerku. Pogoda ok - cieplej niż wczoraj wiec wędrowałyśmy ponad 2 godzinki i chyba bedę stopniowo przedłuzać. Teraz mała najedzona i śpi a ja mogę poczytać to tu napisałyście. :)
Nawiazując do "stanikowego" tematu to u mnie problem był zawsze taki że to staniki były za duże. Zwłaszcza miseczki. A jak miseczki ok to obwód pod biustem za mały :mad: Po porodzie na szczęscie juz ze mną lepiej ;D Ale też się chyba wybiorę do tej babeczki którą poleca Małgosia.

Nie wiecie co się dzieje z Teddy? Od wczoraj jej nie widać.

No właśnie Teddy!

pukpuk.gif

hej dziewczyny!!
ja po buszowaniu w realu na wyprzedaży - dużo kupiłam ale na karcie brak kasiury- do jutra ;D potem znowu pojadę - jak mnie mąż puści :mad:
musiałam odreagować tą cytomegalię... nie wiedziałam jak mam jej powiedzieć to czego dowiedziałam się w necie...
jakoś przeszło mi to przez gardło, ale nie chcę już przechodzić przez takie rzeczy :(

reklama
Do góry