reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Ina kochana nie straszę Cię, bynajmniej nie chciałam, tylko ja to taka realistka jestem :( na dodatek mpocno chodząca po ziemi!

Malgos, niby nie do mnie, ale do serca to sobie wzielam... nie moglam? mam zwrocic?
e055.gif

witajcie dziewczyny,

Iga jakaś zdezorientowana dzisiaj, je nie o tej co trzeba, zasypia nie o tej co trzeba... ::) Tatusiek wczoraj wieczorkiem przyjechał i wszystko się rozregulowało ;)

Dziękujemy dziewczyny za życzonka :-*

Coś się dziwnie zimno w domu zrobiło :(

Ja do szerokiego pieluchowania używam nie tetrówek tylko flanelowych (są grubsze) ...no i pod bodziaka albo w rajstopki :( Zresztą nie zawsze jej zakładam ::)

Witajcie mamusie
Ale się narobiło...Wiktoria ma zapalenie uszu...
Coś mi od poniedziałku za bardzo płąkała i marudziła.
Wczoraj poprosiłąm moją mamę żeby pojechałą z nią do pediatry sprawdzić co się dzieje.
Okazało się że podejzewa zapalenie uszu, miałą od tego biegunkę i nawet czasem ślady krwi w kupkach.
Pojechaliśmy z nią na pogotowie bo oczywiście w polbiżu żaden pediatra nie przyjmował, tam kazali na jechać na Warszawę.
Tak mieliśmy zrobić tylko ta rapucha teściowa stwierdziłą że ejdziemy do Grodziska bo ona ma tam znajomą wspaniałą pediatrę.
Mówiłąm temu tłumokowi że ona już u pediatry byłą, że potrzebny jest jak najszybciej laryngolog.
Oczywiście w szpitalu kazali nam jechać do Wawy.
Ale w Grodzisku jest jeszcze prywatna przychodnia, więc wstąpiliśmy tam, już niestety laryngolodzy tam nie przyjmowali ale miłę babki z recepcji poszukały nam prywatnego lekarza w Grodzisku.
Wreszcie sie do jakieś tam dodzwoniła.
No to jedziemy: Teściu jak wycofywał to uderzył w innym samochód no i co przyciera...a tu z tego auta wysiada właściciel....no i dogadali się zę sprawa załatwiona za 200 zł.
Pojechaliśmy do tej prywatnej, wyczyściła maełj uszki..no i faktycznie zapalenei jest...nazbierało jej się mleczko w uszach i od tego powstało.
Dałą nam kropelki do uzu i nosa.
Powiedziłą że wrazie czego to jechać na pogotowie i do zpitala.
Jak wracaliśmy to płąkała całą drogę..niedość że uszka to jeszcze kolka..:(((

Witajcie wszyscy!

IGUNIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUŻO ZDRÓWKA I ŻEBY UŚMIECH ZAWSZE GOŚCIŁ NA TWOJEJ ŚLICZNEJ BUZI. Całuski od Natalki i ciotki Luszki :-* :-* :-*

Efunia no nareszcie jesteś. :) Oj długo Cię nie było...

Lucky Współczuję. Ja też się cały czas stresuję za Natalka może dostać kataru albo zapalenia ucha. Mam nadzieję że Wiktoria szybko wróci do zdrowia.

reklama
Iguniu, wszystkiego najlepszego od tesciowej i narzeczonego!!!

.... a podobno kobietom sie lat... tfu, miesiesy nie wypomina... ;)

moje dziecko jest dzis okropne... a przez to ja wqrwiona na caly swiat...
tak sie skubany przyzwyczail przez to karmienie w lozku, ze jak zasypia ktos musi przy nim siedziec... ze jak tylko odejde to sie drze, nie chce nawet myslec, co on ma mi wtedy do powiedzenia...  ::)
ziewa jak glupi, ale spac to ani mysli...
ide do kuchni...

Do góry