reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam

Efuniu to teraz za mężem sie oboje natęsknicie i Tymuś i Ty. Wiem coś o tym bo Dawidek po przerwie świątecznej też za tatą tęsknił. ::)

Iguniu 100 lat zdrówka i szczęścia od ciotki Patki i Dawidka

To ja sie pierwsza pochwalę. Dziś na spacerze wszystkie trzy ciotki z Białołęki się spotkały (krótko bo krótko ale zawsze).
Myślę dziewczyny że może kiedyś nam sie uda jeszcze zgrać w czasie ( no wtedy to wszystkie chodniki nasze ;D nikt inny nie przejedzie ;D)

Zaraz znowu zmykam bo głodne dziecie po tym spacerze.

reklama
Lucky biedna Wiktoria, słuszałam że zapalnie ucha jest bardzo bolesne :(

Patka no i teraz wiem, dlaczego były taaakie pustki na forum! Wy to macie dobrze ... ja tu sama na tym pustkowiu! Duralex gdzie Ty spacerujesz, może spotkajmy się gdzieś w połowie ;)

pięć minut dla mnie
7up01.gif

Zmarzłam dziś potwornie. Ziąb straszny. Troszkę ponad 2 godzinki spacerku.
Spotkały sie. spotkały. Uprzejmości wymieniły i do chaty, wszystko przez to zimno idzie. Ale widziałyście Dziewczynki, że pod oknami Patki cukiernie otwierają?! Wiosna nasza! ;D

Doxa, ja tez sama dreptam... a w mojej okolicy to juz zadna nie mieszka.
ale mi się karty zakurzyły... w tym wola park... chociaz nie było nic z tego co dla siebie chciałam kupić. dopiero jak usiadłam w cofee heaven to mi sie humor poprawił.

Hej!
No to teraz ja
My też już wróciłyśmy ze spacerku (ponad godzinkę temu). Ale mi jakoś zimno nie było. Fakt ze byliśmy chyba najkrócej no i dość szybko zasuwałam tym wózkiem ;)
Jak tylko rozpakowałam Natalkę ze śpiworka to od razu humor jej sie poprawił :) rozpoczęła taniec pt "Wyginam śmiało ciało" i mało brakowało a pozbawiłaby matkę uzębienia ;D tak radośnie fikała nóżkami.
Tak sobie myśle dziewczyny że niedługo nie tylko chodniki i cukiernia nasze. Latem zawsze nad Wisłą otwierają "Wodnika Szuwarka" (chyba nie przekręciłam nazwy) można by tam jakiś większy zlot zorganizować ;)

kurcze a tak chciałam pobuszować w internecie i koniec mały się obudził gdy tylko otworzyłam BB - tak wiec pozdrawiam was serdecznie i znikam

malgosia_76 pisze:
Lindsay,
nie grzeb wacikiem w nosie Maciola!
Zawsze zostaje jakiś włosek, Maluch sam sobie wykicha,a wystarczy regularnie wietrzyć Maciola na chłodzie i sól mu nie bedzie potrzebna. Tylko nie zkrywaj mu buziaka na mrozie!

no to nie bede grzebac :)Melduje, ze Maciolo regularnie wietrzony :police:
sprawdziłam gdzie te Twoje Błota są- i 2 godzinki i jestes u nas :) a kiedy dokładnie jedziesz ?

Luszka to świetny pomysł z tym wodnikiem  :)
Tylko raczej latem albo jak tylko się wystarczająco ciepło zrobi, na powietrzu, dużo miejsca.
Tylko z dojazdem dziewczyny będą miały problem, no bo my w końcu hmm jak to delikatnie powiedzieć mieszkamy tam gdzie wrony zawracają ;D
Ale ja jestem za :)

hej laseczki......dopiero teraz do was zagladam bo mlody jest bardzo absorbujacy, nie spi caly dzien, ale to tez ma dobre plusy.....spi w nocy dluzej niz ja ;)

reklama
Shady to tak jak mój.
Tylko teraz mam mamę u siebie to ona go bawi. A tak normalnie to nie mam czasu na forum.
I mi smutno, bo ja chyba uzależniona jestem ;) ;D

Do góry