reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

no dobra... matka wypluskana, dziecko wypluskane i nakarmione... mozna isc spac... :)

dobranoc... seks na noc... ::)

reklama
Ja też po kąpieli ... hmmmm podążam za hiper-mamą ... może niedługo zasłużę na ten tytuł ;)

Dobranoc! Kolorówych i nieprzerwanych płaczem dziecka snów :)

witam :)
mąż już wrócił do pracy... szkoda :( było tak fajnie. tyle, ze się na mnie pogniewał, ze wciąż przed kompem siedzę... w sumie to miał rację... więc przestałam siedzieć :)
ja też pracuję. robię finansowe i merytoryczne podsumowanie roku... nie lubię :( na dodatek ani mi za to nie zapłacą ani nie podziękują... :p
a u nas dziś gołoledź... mój mąż już drugą godzinę jedzie do pracy (ma do niej 30 km)...

A ja dziś znowu niewyspana :( ... i nieogolona ;)

morning.gif

Witajcie laseczki!

Efuniu oj jak dawno Cię nie było, witaj, witaj :)

Cześć!
Znowu się nie wyspałam :( TYm razem to chyba moja wina, czegos się jażarłąm i Natalię brzuszek bolał i pryczki przez pół nocy leciały..... podejrzewam cebulkkę w mięsie...

Witajcie!! ja dzisiaj nawet wypoczęta. Wczoraj wieczorkiem pojechaliśmy do Auchana bo była wielka wyprzedaż ubranek dziecięcychi ta wyprawa chyba Julkę zmęczyła strasznie bo zaraz po kąpieli (ok.20.00) słodko zasnęła i obydziła sie dopiero po 2.00,więc zdążyłam sie juz trochę wyspać. Następne karmienie miała 5.30 i 8.oo.Teraz znowu smacznie śpi.Mam nadzieję,że dzisiaj też bedzie taka kochana, bo małż idzie na popołudniu do pracy a do nas przychodzą znajomi i chciałabym trochę z nimi posiadzieć w spokoju.

eee, ina, lipa ;) nie bedzie pazdziernikowych dzieciaczkow 2006 ;) ulzylo?

a my po usg brzuszka. gololedz jak cholera, ale jednak postanowilismy jechac i udalo sie doslizgac. brzucho w calosci, wszystko na swoim miejscu, a co najwazniejsze jelitka nie budza najmniejszych podejrzen! no to jak nam te kupy teraz nie przejda to tylko alergolog zostaje. a kupy maja jeszcze 2tyg czasu, zeby sie wyniesc :police:

magdusiek, nasze bioderka sa ok, ale juz u 4tygodniowej Antoniny zaczelo sie kostnienie glowek kosci (normalnie ok 5mca - szybko sie nam dziecie rozwija ;D ) i na wszelkiwypadek pieluchujemy. nie kombinujemy z zadnymi agrafkami czy gaciami, o ktorych pisala patka - taka pieluche na swoim miejscu swietnie trzyma body.

Witajcie! Ja całkiem wyspana.Mój synuś śpi zazwyczaj od północy do 7 rano.Ale ten mróz za oknem wytrąca mnie już z równowagi, tęsknię do wiosny, do krokusów i tulipanków i zielonej trawki na moim ogródeczku...
A co do okresu to jestem happy bo mnie jeszcze nie naszedł:)

reklama
Do góry