reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

zgadza sie. poza tym wszystko zalezy od wilgotnosci w mieszkaniu. czasami na swisty (przy dobrej wilgotnosci) pomaga jonizator.
moj tani, a nie do dupy. zalezy od filtrow. siostra ma cholernie drogi boneco, a filtry papierowe= grzyb jak malowanie.

no wiec ja nie wpuszczam z pojemnika, tylko wacikiem, wacikiem...

reklama
Doxa mamy tak zawsze ok 21-22 st ale teraz już sama nie wiem czy ten termometr dobrze pokazuje bo wydaje mi sie że jest dość zimno w mieszkaniu.

Małgosiu Nie wiem czy jutro wyjdę przez ten zatkany nosek Natalki. Małż twierdzi że nie powinnam. (No właśnie kobietki wychodzić czy nie?) W każdym razie jak bedę wychodzić to postaram sie tak zorganizować żeby wyjść wcześniej. Zawsze zanim sie zbiorę to jest 13 i codziennie sobie obiecuję że się wcześniej wybiorę może jutro się uda.

Orzeszku dzięki. To czekam na info

Anna ja w czerwcu skończyłam stać na mianowanego. Gdyby nie to już dawno bym sie zdecydowała na dzidzie a tak to musieliśmy czekać 3 lata po slubie ::) Z nastepnym stopniem chyba trochę poczekam. Najpierw kolejna dzidzia. ;)

Vertigo, Lindsay Dzięki za odpowiedź. Frida troche pomaga ale mam wrażenie ze zostaje coś głębiej w srodku bo też tak gra w nosie. Próbowałam z tymi rulonikami z waty i to chyba rzezczywiscie najlepiej bo nie spływa do gardła. Staram sie też często kłaść na brzuchu, chociaż Mała tego nie lubi i smaruję maścią majerankową.
Też chyba zacznę używać zwykłej soli bo w ulotce sterimaru napisane jest żeby stosować nie dłużej niż 10-12 dni
może się przyzwyczaiła i już nie działa?

Kurcze chyba mam kiepawy termometr mierzyłam jej przed chwilą i było 37,2 już spanikowałam i chciałam ściągać małża ale stwierdziłam że powtórzę i teraz było 35,9 szok.

Luszka,
jak Dziecko ma katarek, ale nie gorączkuje to wychodzić. Tak Pediatra radził, lepiej się maluchowi oddycha wilgoc i chłód przefiltruje nosek!

Luszka, ja tam bym wyszla... to nie katar - przy katarze lecialoby Mlodej z nosa i kichalaby.

a termometr gdzie mierzy?

Vertigo Temperaturę mierzyłam w uchu. A znosa jej nie leci tylko kicha ale po zakropieniu sola albo wtykaniu wacika.

Małgosiu Dziś nie wyszłam tylko ja werandowałam pół godziny ale to dlatego że jak po karmieniu trzymałam ją do odbicia to obie usnęłyśmy i obudziłyśmy sie dopiero ok 14 ;D . Może jutro zbiorę się wcześniej. Dziś to było pewnie dlatego że spałam tylko 5 godzin. A tyle mi nie wystarcza ;)

Zbieram sie bo mała woła
Pa

reklama
INA to ty idź na te badanie krwi,nie trzymaj nas w niepewności ;D
ja też się kocham od 6 tyg po porodzie ale narazie się zabezpieczamy gumką, a o następnym bobo to myślę że jak kubuś skończy 2 latka to się postaramy ::)

Do góry