reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
co tu tak pusto???

biczowac sie poszlyscie??? bo chyba nie uprawiacie seksu... tedzieci to mialy byc za 2 lata... ::)

shady, kochana.... a co jest smiesznego w starosci???

nic... juz Cie na tyle lubimy, ze nic tego nie zmieni... az po grob... ;)

moze najslabsze ogniwo ogladaja ;) Szczuka dla mnie jest oblesna i mam wlaczony tvn tylko dlatego ze zaraz "Wspolna" ale glos mam wylaczony zeby na tej krowy nie slyszec :))

Teddy dzieki :)

hi hi... jak to dobrze miec cale zycie rodzinne zorganizowane w jednym pokoju... :)

ja tez tak mam... telewizor, komputer(y - 2), dziecko, chlop... rewelacja...
....z niczego nie trzeba rezygnowac, ma sie wszystko na oku... jako, ze nie nadrabia sie kilometrow po chalupie szybciej sie wszystko robi...

tak sobie zyja hiper-mamy... ;)

i po wizycie. Jaś lekko, ale jednak skręca główkę w lewo i od poniedziałku rehabilitacja. poza tym wszystko ok.
Ina moj Jasio też jakiś śpiący dzisiaj prawie całe popołudnie przespał, teraz też już odpada. Może ciśnienie leci, albo pełnia tak na bobole działa?!

Teddy pisze:
hi hi... jak to dobrze miec cale zycie rodzinne zorganizowane w jednym pokoju... :)

ja tez tak mam... telewizor, komputer(y - 2), dziecko, chlop... rewelacja...
....z niczego nie trzeba rezygnowac, ma sie wszystko na oku... jako, ze nie nadrabia sie kilometrow po chalupie szybciej sie wszystko robi...

tak sobie zyja hiper-mamy... ;)

nic dodać nic ująć ;)

reklama
Do góry