reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Doxa, ja dzis zalatwilam szoping (brzmi jak ping-pong)....

zostalam brutalnie zmuszona do zmiany klawiatury... bo mojemu jasnie panu zanadto klikalo...  :p
powoli sie dziadowi we lbie przewraca...

ale znalazlam taka, ktora mi odpowiada... bo teraz to takie wynalazki sa, ze niedlugo latac beda...  ::)
a ja lubie takie zwykle klawiaturki, bo one przynajmnie zalania wytrzymuja... taka za 20 zl to ja mam latami, a te laptopowe dla mnie to ni w dupe ni w oko...

reklama
Doxa probowalismy w duzej wannie, pierwsze 5 minut byla zabawa a potem koniec, mala przestawala sie ruszac i w koncu plakala...tak bylo wczoraj i przedwczoraj, to do niej zupelnie nie podobne, bo zawsze, zawsze od pierwszej kapieli kapana byla conajmniej 10 minut - opstatnio juz ponad 15 i miala caly czas wspaniala zabawe chlapala woda i odbijala sie w kolko do tylu.......duza wanna chyba ja troche przerazala, bo byla sama w wielkiej odchlani. Kupilam dzisiaj nowa wanienke, wieksza o ciut wiecej niz 10 cm....oj nie ma jak polskie wanienki ;) duuuuze, dluuugie ;). NO nic ta kotra dzisiaj kupilam wystarczy na nastepne 2 miesiace a potem i tak jedziemy do Gliwic :laugh:
A gdzie je trztymac to dobre pytanie - dobrze, ze sa pawlacze ;) :laugh: a pozatym w naszej rodzinie dzieci sie dopuero zaczynaja, wiec porozdaje potem te wanienki.
A wlasnie a propos zaczynania dzieci - dziewczyny, my tez planujemy nastepnego potomka za jakies 2 lata, tzn zeby roznica nyla mniej wiecej 2 lata, to fajnie by bylo, jakbysmy dalej mogly sie wspierac w ciazy co? Magda, Jolik, Luszka. Moze uda sie tez jeszcze Syle namowic ;)
Luszka, zapytam Wojtka jak wroci z pracy, on kieds szukal fajnych nawilzaczy :)

malgosia czesc, dzieki za zyczenia noworoczne :) Tobie tez wzsystkiego naj naj :)

Malgos, kochanie... ale ja sie jutro nie mam zamiaru nigdzie wybierac... pomieszkac troche musze... ;)

.... ale przyznaje, ze cykle szopingowe masz rowne... ;)

Witam i zmykam (chociaż mam mamę)
Ładnie ładnie Wy już kolejne ciąże planujecie, poczekajcie (oczywiście te z Was które mają I dziecko) jak będziecie mieć w domu 2-latki to zobaczycie jakie to diabełki  ;D
Ale ja też chcę jeszcze mieć więcej dzieci  ;D
Muszę iść ktoś jest głodny...

Na dworze ślicznie ...

Orzech - masz rację :-) jestem jedyną i niepowtarzalną mamą dla swojego dziecka:-) Ja też zgapiłam Twój pomysł z wykresikami. Bardzo mi się spodobał. Dotychczas wszystko zapisywałam w zrobionym prez siebie arkuszu, ale tam były same cyferki i trudno było zauważyć powtarzające cykle. Dzięki za pomysł :-)

reklama
... no i przebrnęlam, przez 30 stron. Wy to potraficie pisać, a Kika to nawet wierszem! Gratulacje!!
Maciolku wszystkieggo naj od naszej rodzinki. Lindsay wybieramy się nad morze niebawem może się spotkamy Słoneczko?

Jolik,
super, że znalazaś nianię dla Tymka.

z tymi zdjęciami to też się zastanawiałam. Już od jakiegoś czasu kasuję zdjęcia. Trochę poleżą i myk. Też słyszałam tę historię o tej dziewczynie. Ona ponać na naszym forum zbierała wypowiedzi dziewczyn, potem stworzyła sobie blog i pisała. Sęk w tym, że wcale nie była w ciąży, dzieci też nie miała. Chora :(

Do góry