reklama
*syla*
kobieta pracująca...
Tymciu, ta ciotka Syla to jakaś zakręcona. Wszystkiego najlepszego, oby ten piękny uśmiech nigdy nie znikał z Twojej twarzyczki
Teddy
Październikowa mać
Vertigo pisze:Teddy, rzeczywiscie pora wczesna jak na spacer a ja uwielbiam zime! jescze powiedz, ze lato wolisz i te wszystkie robale
nie kochana... lubie wiosne i plywajace wszedzie psie sraczki... :
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Vertigo - tak, mam na myśli uśnij wreszcie. Natalia zasypia w zasadzie wyłącznie przy piersi no i na spacerze. Szczęsliwie w nocy śpi w łóżeczku. Ale nie zasypia tam tylko jest odkładana. Są czasem takie chwile gdy widze, że jest zmęczona i nie umie sobie p[oradzić, rzadko bo rzadko, ale czasem sie zdarza. Ona w ogóle jakoś niewiele snu potrzebuje, podobno ja też tak miałam.
Teddy, podziwiam za tempo... ja niby śniadanie zjadłam, ale czuję się jeszcze bardzo porannie.
Teddy, podziwiam za tempo... ja niby śniadanie zjadłam, ale czuję się jeszcze bardzo porannie.
reklama
Witam drogie panie i panowie ;D
100 LATEK DLA NASZEGO TYMUSIA :-*
Ja też idę na śniedanko i szykować się do lekarza puki mała dosypia.
Chciałam się pochwalić Natalkawczoraj po południu zrobiła kupkę ;D i dziś rano też ;D strasznie się cieszę.
100 LATEK DLA NASZEGO TYMUSIA :-*
Ja też idę na śniedanko i szykować się do lekarza puki mała dosypia.
Chciałam się pochwalić Natalkawczoraj po południu zrobiła kupkę ;D i dziś rano też ;D strasznie się cieszę.