reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
no to my sie na spacer wybierzemy...
myslalam, ze bedzie brzydko, ale sie wypogodzilo... dla mnie bomba, bo nie znosze zimy... :)

Teddy, rzeczywiscie pora wczesna jak na spacer ;) a ja uwielbiam zime! jescze powiedz, ze lato wolisz i te wszystkie robale :p

Rozmawiałam z Małgosią - zajęta jest bardzo, 2 dzieci w domu ... może zajrzy wieczorem, albo jutro. Pozdrawia Was wszystkie! A Orzeszkowi życzy wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

Doxa... my zjedlismy sniadanie, umylismy sie, przygotowalam maly projekcik, poplotkowalam z ciotkami... a wstalismy okolo 8... ;)

mow mi hiper-mamo... ;)

Vertigo - tak, mam na myśli uśnij wreszcie. Natalia zasypia w zasadzie wyłącznie przy piersi no i na spacerze. Szczęsliwie w nocy śpi w łóżeczku. Ale nie zasypia tam tylko jest odkładana. Są czasem takie chwile gdy widze, że jest zmęczona i nie umie sobie p[oradzić, rzadko bo rzadko, ale czasem sie zdarza. Ona w ogóle jakoś niewiele snu potrzebuje, podobno ja też tak miałam.
Teddy, podziwiam za tempo... ja niby  śniadanie zjadłam, ale czuję się jeszcze bardzo porannie.

reklama
Witam drogie panie i panowie  ;D

100 LATEK DLA NASZEGO TYMUSIA :-*

Ja też idę na śniedanko i szykować się do lekarza puki mała dosypia.

Chciałam się pochwalić Natalkawczoraj po południu zrobiła kupkę  ;D i dziś rano też  ;D strasznie się cieszę.

Do góry