reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Witaj Kaszu szkoda że tak mało cię tu jest.

To niby rok ale rana chlernie boli, od śmierci mojego brata minęło juz tyle lat ale czasem jak przysiądę to i do tej pory zdaża się że łezka popłynie. Był naszym jedynym bratem  :( strasznie wyczekiwanym.

Teraz kiedy masz tyle na głowie i kiedy zdaża się że masz dość- ona byłaby ci pomocna i wspierałaby cię. Pamiętaj że ona patrzy z góry i podziwia cię. Na pewno jest z ciebie dumna, trzym się i bądz silna  :-*

reklama
Syla, Patka cieszę się że z Igunią i Dawidkiem wszystko ok.

Doxa Trzymamy kciuki za Olego-wszystko bedzie dobrze.

Kaszu Miło że zaglądasz. Jaka ta Twoja Laura śliczna. Słodko wyglada w tym fotelu :)

Teddy
muszę spróbować z tymi ćwiczeniami bo Natkę czesto gazy męczą choć generalnie z kupkami problemu nie ma.

To ja się odmeldowuje bo chyba wszystkie już śpicie
pa pa
dobranoc

Czesc KAszu, wspolczuje napewno ten czas musi byc dla ciebei ciezki, trzymaj sie mocno.

Frezja u nas jeszcze pomagalo lezenie na brzuszku, jak sobei Olivka tak z pol godzini polezala to zponiej takie kupy walila ze hej. Teraz jest u nas regularnie jedna/dwie dziennie ale sa rozne, czasami zielone, czasami zolte rzadkie, takie jak pasta nie mam pojecia od czego sa takie zmiany ::)

A ja nie wiem czy wam mowilam ale choruje juz od miesiaca, antybiotyki nie pomagaja to chyab jakis virus, takze dzisaj zaczelam kuracje domowe, najadlam sie czostknu z chlebem i tak mi jedzie z buzi ze az Olivka si ewykrzywila a dwa razy juz zeby mylam :laugh: Nic chyba sie zaczne leczyc winem ;D

Wy juz dawno spicie, Olivka z tata suchaja kruszek opruszek itp a ja nadrabiam zaleglosci. Buziaczki!!!!!!!!! i KOlorowych Snow. KAszu ide ogladnac twoja krolewne bo widze ze sa zdjecia.

Hej mamuśki,
Jak ja się cieszę ,że mamy sobotę :-)
Po południu jedziemy do moich teściów na urodziny ... dzisiaj zaczyna się cykl sobotnich, styczniowych urodzin... przyszły tydzień brat, a za dwa tygodnie siostra :-)

Kika - jak najbardziej jestem za ... może jeszcze kogoś zwerbujemy z okolic?

Kaszu - współczuję Ci Twojego zagonienia, ale na pociechę powiem Ci, że Twoja córeczka to śliczna dziewuszka, a na ostatnim zdjęciu wygląda bosko :-)

Dziewczyny wstawajcie pora na śniadanie :-)
budzik.gif

wpadłam się tylko przywitać i spadam,

Doxa, cieszę się że Was nie zatrzymali w szpitalu - znaczy się nie jest źle. Trzymam kciuki!

Patka, fajnie że wszystko ok z bioderkami.

Dzięki dziewczyny, też cieszę się że z Igą ok. Tak myślałam że będzie w porządku, bo niby dlaczego miałoby nie być ale zawsze jakiś strach siedzi na ramieniu.

Kaszu, nie dawaj się...kobieta wszystko przetrzyma ;) U mnie też nie ma dnia żebym nie pomyślała o mamie, jakby się cieszyła widząc kolejne wnuczki (pierwsze wnuczki w rodzinie), czasami jak coś specjalnego się wydarzy to chcę złapać za słuchawkę....no ale takie juz są koleje losu...

Anja, a Ty się wreszcie wylecz!!!!!!!

spadam,

czesc laski i bobaski.... :)

alez piekna pogoda... nie wiem czy jest cieplo - pewnie mrozek dosc spory, ale sloneczko swieci i niebo czysciutkie... :)
nakarmimy ojca i syna i idziemy na spacerek... :)

Witajcie!!

Teddy wiem że gorąca kobiecina jesteś ale ubierzcie się siepło bo zimnooo na polu że hej ;)

Jolik
nie zapominaj o mnie ::)

Anja brzuszek też stosujemy ;)

reklama
Witajcie laski i bobaski ;)

Kaszu miło Cię "słyszeć" :) Wpadaj częściej!!!!!

Mamusie ze Śląska przecież Wy już w ciąży planowałyście spotkanie, nawet miałyście osobny wątek ... szybko organizujcie się i wrzucajcie zdjęcia :)i

Do góry