reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Teddy u nas plantex już nie działa  :mad: a wczoraj to już się dziecię tak męczyło że musiałam jej dać  i dobrze zrobiłam bo taką twardawą tą kupę miała i sama by jej nie zrobiła :p a już się tak cieszyłam bo 4x pod rząd zrobiła bez problemu.
Lekarka mówi że czopek oststecznie ale jak nic nie pomaga to co?? Przecież ona cyca tylko ciągnie (bez skojażeń-Teddy) więc nie powinna mieć problemu.

Doxa ja nie wiem... i nie dociekam... ale ona chyba powaznie sie za te ksiazke wziela... :)

Frezja, nie dziala, bo czesto jej dawalas i sie brzuszek przyzwyczail...
my zamiast tego robilismy cwiczenia na kupke - kiedys o tym pisalam... a Plantex najwyzej raz na 3 dni...
....teraz uwazaj, zeby jej do czopkow nie przyzwyczaic, bo bedziesz miala bide...

Teddy pisze:
Doxa ja nie wiem... i nie dociekam... ale ona chyba powaznie sie za te ksiazke wziela... :)

Żarty, żartami ale Małgosia to o 6 rano wstaje i rodzinkę szykuję do wyjscia, śniadanko itp., potem obiadek ... mówię Wam jestem w szoku.
Może się nie obrazi jak to napiszę (nawyżej się wytnie): po czwartkowym naszym spotkaniu, pojechałam do Małgosi ... wchodzimy w domu czyściutko, obiadek ugotowany: żurek + pierogi z kapusta i grzybami, osobiście Małgosia je ulepiła przed wyjściem na spotkanie - a wyszła z domu przecież przed 10 rano!!! Aż mi się wstyd zrobiło, że ja to taka "rozlazła" jestem!!!

No to i musi chodzić spać z tymi jajkami oj tfu tymi kurami :laugh:

Doxa pisze:
No to i musi chodzić spać z tymi jajkami oj tfu tymi kurami :laugh:

ja sie nie zgadzam... Malgosia potwierdzi - ona sama jest kura, jak to okreslila "wyedukowana kura domowa"... wiec spac chodzi z jajami....
o, i tyle...

reklama
Witam babeczki!!!

Weroniczko wszystkiego naj naj naj

Co Wy z tymi kupami. U nas są ciągle białe grudki, ale nie myślałam że to cosik poważnego ??? To jak to w końcu jest?

Teddy jak rozumiem karmisz ciągle butlą i dlatego kupki tak rzadko. Bo u nas codziennie kupy a często gęsto kilka razy dziennie (z tym że takie z grudkami)

A w ogóle to byliśmy na USG bioderek. Wszystko ok, a mamy jeszcze miesiąc szeroko pieluchować. (Wspominałam Wam że zaprzestałam tego szerokiego pieluchowania bo Dawidkowi pupa się przez te pieluchy odparzała - tylko ćwiczę mu żabkę przy każdym przewijaniu. No i pomimo to jest poprawa ;D. Teraz też chyba oleję to szerokie pieluchowanie. Bo w końcu nie chcę znowu powrotu czerwonej pupy ;D)

Do góry