reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Frezja,
ugniatam mu brzuszek dwoma palcami dookola pepka - tak jak ida godziny na zegarze 1, 2, 3... itd. - to pobudza kiszki do pracy
(teraz, po 3 miesiacu mozna tez masowac - ale jak, to dokladnie nie wiem)

no i krecenie nozkami w pachwinkach, tak jak sie robi rowerek, ale dwoma na raz... co jakis czas przyciagam nogi mocno do brzuszka - wtedy ida porzadne pruki... :)
tylko delikatnie trzeba krecic, zeby ze stawow nie powypadaly... ;)

Patka,
mi nie chodzi o to ze rzadko robi, chodzi o to, sie sie strasznie przy nich meczyl... teraz jest oki, nawet po nim nie widac kiedy robi... :)

reklama
Patka u nas też są białe grudki - tak jak w jajecznicy, wg mnie są OK, ale ja na kupkach się nie znam ;D

dzięki za rady, idę spać bo jutro do pracki- znowu 5 godz bez "pychotki", ale zostawiam go z mężem więc się nie boję
papatki

aha, JOLIK - nie jesteś zazdrosna o te spotkania "zarządu"??? bo ja holernie, więc pisz gdzie i kiedy a zabiorę mężowi wóz strażacki i na sygnale przyjadę coby sensacja była
, a on ino z sikawką zostanie ;D
14054yq.gif

Oj ja też bym się chętnie z Wami zobaczyłą!!!
Tak w ogóle to witam po długiej przerwie!!! Jak zwykle jestem strasznie rozbiegana, mam masę spraw na głowie, nasza mała wxiąż ma kolki a już zaczyna się ślinić....więc kolejne horrory przed nami!
No cóż...mimo wszystko nie zamieniłabym jej na inną! Kocham moją żabę!
Sorki ale nawet nie mam kiedy nadrobić zaległości w czytaniu, ale zbliża się kolejna sesja egzaminacyjna, nadal piszę pracę oprócz tego od ltego otweramy sklep, więc tym bardziej dużo załatwiania, no i nasza Laura płaczliwa. Do tego dochodzi dom, obiady, itd. Mówię Wam czasami miewam dość!
Dzisiaj mija rok jak zmarła moja mama - to już rok!!!
Nadeszły wspomnienia...
niestety takie jest życie...brakuje mi moich rodziców strasznie1!!

reklama
to, wpadaj na rozmowy poldzienne.... ;)

koniecznie pochwal sie jak zdasz... bedziesz miala wiecej czasu i nie darujemy Ci wtedy... :)

Do góry