reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Frezja,
ugniatam mu brzuszek dwoma palcami dookola pepka - tak jak ida godziny na zegarze 1, 2, 3... itd. - to pobudza kiszki do pracy
(teraz, po 3 miesiacu mozna tez masowac - ale jak, to dokladnie nie wiem)

no i krecenie nozkami w pachwinkach, tak jak sie robi rowerek, ale dwoma na raz... co jakis czas przyciagam nogi mocno do brzuszka - wtedy ida porzadne pruki... :)
tylko delikatnie trzeba krecic, zeby ze stawow nie powypadaly... ;)

Patka,
mi nie chodzi o to ze rzadko robi, chodzi o to, sie sie strasznie przy nich meczyl... teraz jest oki, nawet po nim nie widac kiedy robi... :)

reklama
Patka u nas też są białe grudki - tak jak w jajecznicy, wg mnie są OK, ale ja na kupkach się nie znam ;D

dzięki za rady, idę spać bo jutro do pracki- znowu 5 godz bez "pychotki", ale zostawiam go z mężem więc się nie boję
papatki

aha, JOLIK - nie jesteś zazdrosna o te spotkania "zarządu"??? bo ja holernie, więc pisz gdzie i kiedy a zabiorę mężowi wóz strażacki i na sygnale przyjadę coby sensacja była
, a on ino z sikawką zostanie ;D
14054yq.gif

Oj ja też bym się chętnie z Wami zobaczyłą!!!
Tak w ogóle to witam po długiej przerwie!!! Jak zwykle jestem strasznie rozbiegana, mam masę spraw na głowie, nasza mała wxiąż ma kolki a już zaczyna się ślinić....więc kolejne horrory przed nami!
No cóż...mimo wszystko nie zamieniłabym jej na inną! Kocham moją żabę!
Sorki ale nawet nie mam kiedy nadrobić zaległości w czytaniu, ale zbliża się kolejna sesja egzaminacyjna, nadal piszę pracę oprócz tego od ltego otweramy sklep, więc tym bardziej dużo załatwiania, no i nasza Laura płaczliwa. Do tego dochodzi dom, obiady, itd. Mówię Wam czasami miewam dość!
Dzisiaj mija rok jak zmarła moja mama - to już rok!!!
Nadeszły wspomnienia...
niestety takie jest życie...brakuje mi moich rodziców strasznie1!!

reklama
to, wpadaj na rozmowy poldzienne.... ;)

koniecznie pochwal sie jak zdasz... bedziesz miala wiecej czasu i nie darujemy Ci wtedy... :)

Do góry