reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
no tak - jak ja moge tu sobie popisac to Wy wszystkie do wyrek. ::) siedze sobie , pije winko ( pierwszy alkohol od 10 miesiecy O0).
Ubawiłam sie okrutnie od Waszych postów :laugh:. Ja mam i pralke i zmywarke i meza, a i tak na nic nie mam czasu ;) Kasi tylko nie mam. :D

Vertigo tez juz sprawdzałam. I mysle tak jak Ty. My nie musimy na razie siegac po te masc , bo pozłaziło od masci cholesterolowej, ktora polecam.

A galeryja rośnie...
Kika Twoj młody to niezły blondasek.
Kasia74 , a mnie mowili, ze Mikołaj to facet ;) :laugh:
Jolik widze , ze nadal masz krecone włosy. Wiesz, ze po ciazy mi sie troche wyprostowały :) Serio. Nawet fryzjerka mi to powiedziała.
Tymek to całkiem juz duzy facet.
Ida fajne zdjecie. Bardzo lubie czarno-białe.

...eee Teddy, Ty to konwencjonalna Jesteś ;)
Jasia zrobiliśmy rano ;D i nieźle nam wyszedł ;D

Cześć Wszystkim w oststni dzionek tego roku! nastepne spotkanie za rok ;)

Witajcie w ostatnie dzień 2005 roku!

Do nas dzisiaj przychodzą znajomi - Sylwester organizowany w ostatniej chwili, wczoraj o 23 ;D Takie imrezki są najlepsze!

reklama
A my mielismy sie przeprowadzic do nowego mieszkania wczoraj, a tu nie podlaczyli cieplej wody i zaczynamy 4 tydzien u tesciow i tu spedzimy Sylwestra :mad: Dobrze, ze oni wychodza a ja skitralam butelke czerownego wina.

Do góry