reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Teddy, ale nie wiesz co się przed wyjściem działo.... ;) jaki opieprz dostał mój małżonek, że wózek nie mieści się do bagażnika... ;D..i zupa była za słona ;D ;)

PS
Nawet nie wiesz jak to spontaniczne spotkanko mnie rozerwało. Do dziś czuję się wyluzowana na maxa. Trzeba mimo zajęć znaleźć czas na rozrywki to wiele pomaga. Tak jak kiedyś napisałaś, nie zastanawiać się co mamy jeszcze do zrobienia tylko ubrać się i wyjść na spotkanie z super babkami. Jak się zastanawiamy co musimy jeszcze zrobić to nigdy nie ma czarnej dziury tylko kuuuupa różnych spraw. Niektórym nigdy nie uda się tego przerobić.

Jest spoko. Czasami każdy ma gorsze dni ale ogólnie to trzeba do przodu.

reklama
a z tym przyciskiem Syla, to faktycznie tyle roboty ::)
że nie wspomnę o zmywarce ;D
robota kucxhennego też mam takiego że ho, ho, co bym się przypadkiem nie urobiła. sam wszystko robi ;D

No Małgoś, Ty to się umiesz ustawić. Ja cholercia całą chałupę wykładziną pokryłam.

A Panią do sprzątania to i ja mam a co, nazywa się Kasia....ale o czym ja Wam piszę, Was przecież jeszcze na świecie nie było jak się czyściło dywany Kaśkami.

ja to sie nawet nie zastanawiam co mam do zrobienia... :)

nie ma co jesc, to gotuje... nie ma sie w co ubrac, to piore... sprzeta Kamil, bo mi balagan nie przeszkadza - przynajmniej wszystko mam w zasiegu wzroku... a spedzanie czasu z Prezesem to czysta przyjemnosc... :)

... powinnam katalog robic, ale mi sie nie chce... jak mnie szef przycisnie to sie wezme... :)

o przepraaaaaaszam.... u mnie Kaska stoi w kacie... nie wiem po co, ale stoi - czasami babka z nia tancuje... :)

reklama
zaskoczę Was ale idę spać. Trza jutro mieć dużo siły do tańcowania.  :laugh: Już nie mogę się doczekać.

jeszcze coś. Faceci udają takich twardzieli. Mój jak wrócił do domu to poleciał do Igi i mówi; pewnie jak tatusia nie było 2dni to nikt z Tobą nie rozmawiał...Ja na to, że tak, tak jak ją wczoraj połozyłam tak leży do tej pory (18.00) :) Póxniej powiedział mi że nie da się urobić Idze. Ja mu na to że już jest urobiony jak nie powiem co w betoniarce. Oj Ci tatusiowie i ich córeczki ::)

No to tyle na dzisiaj.

Kochane, Życzę Wam udanego Sylwka, wspaniałej ciepłej i trochę szalonej atmosferki no i dużo kasy w przyszłym Roku aby starczyło na panią do sprzątania i zmywarkę ;D i oby ktoś nas wyręczył z powrotu do pracy. Buziaczki. :-*

Do góry